Munkatársai és ügyfelei egészségvédelme jelen időszakban minden eddiginél központibb helyet foglal el. A vállalkozások számára fontos, hogy a különböző felhasználási területekre és helyzetekre a megfelelő higiénai védekezési eszközt megtalálja. A jelenlegi helyzetben védőfalak, arcmaszkok és fertőtlenítő eszközök ajánlatainak tömkelegével találkozhat. 
Bezárás
Filter & Sort

Hogyan nyújthatunk védelmet ügyfeleinknek és munkatársainknak?Összeállítottunk egy áttekintést azokból a termékekből, amelyek az újranyitásban vagy a további működéshez segítséget nyújthatnak. Böngésszen a cége, praxisa vagy létesítménye számára higiéniai védelem szempontjából hasznos árucikkek között, betekintést adnak lehetőségeiről, és melyek segítségével könnyebben leküzdhetik a higiénés és szervezeti kihívásokat.

A higiéniai védelem fő feladata a munkatársak és ügyfelek egészségének védelme, amihez hozzátartozik a pénztár és környezetének védelme, az ügyfélkezelés, valamint bizonyos területek leválasztása ill. lehatárolása.

Termékeinkkel nem csak a higiéniai követelményeket teljesítheti - segítségükkel továbbra is biztosíthatja a meglévő biztonságos és kellemes munkahelyet vagy létrehozhatja azt. A különböző cégek munkatársai naponta rengeteg emberrel érintkeznek és számos külső hatással találkoznak. Megfelelő felszereléssel csökkenthető a fertőzés kockázata és ezáltal a személyzet munkából történő kiesése.

Az ügyfelek számára elsősorban nem a biztonságos munkahely fontos - megbízható céget keresnek. Járókelőknél, látogatóknál vagy törzsvásárlóknál a higiéniai és biztonsági szabványok révén bizalom építhető ki. Ez vásárlói hűséget eredményezhet. A potenciális vásárlók megtapasztalhatják igényeik figyelembevételét.


Különböző termékekkel még több higiéniáért & biztonságért

A vásárlói hűség erősítésére és egy biztos munkahely feltételeinek megteremtésére számos, különböző kategóriájú termék alkalmas. A higiéniai védelem egy vállalkozás több területét is érintheti. A termékek egymással történő kombinációja optimális higiéniai felszereltséget nyújthat.

A higiénia és a biztonság nem csak a kiskereskedésekben játszik fontos szerepet. Köz- és kulturális intézmények, orvosi praxisok vagy irodai létesítmények is elégedett ügyfeleink közé tartoznak, hiszen ezeken a területeken kiemelten szükség van koordinálásra/ irányításra, védelemre és informálásra. Ezzel kapcsolatos termékszortimentünket ezért is osztottuk eme 3 fő témakörre

Az ügyfelek, látogatók ill. páciensek irányítása alapvető fontossággal bír, a kígyózó sorok és a tumultus elkerülése érdekében. A kordonoszlopok segítségével útvonalak jelölhetőek ki, ill. bizonyos területek határolhatók le, mellyel egész zónák vagy részlegek különíthetők el – elősegítve bizonyos szerkezet és rend kialakítását.

Arcmaszkok, védőfalak és fertőtlenítőszerek segítségével a betegségek átvitele csökkenthető. „Védelem” termékkategóriánkban szereplő termékeinkkel szeretnénk hozzájárulni egészségünk fenntartásához és védelméhez.

Az átfogó védelemhez hozzátartoznak átfogó információk ás iránymutatók. A vásárlói bizalom erősítése és az intézkedések optimális megvalósításának előmozdítása érdekében a munkatársak és az ügyfelek informálására nagy szükség van. Erre alkalmasak padlómatricáink, állványaink és plakáttartóink mind bel- és kültéri használatra.


Egy átfogó és jó minőségű higiéniai és biztonsági koncepció összeállítása egyszerűbb lehet mint gondolnánk. Termékeinket könnyű kezelés, egyszerű rögzítés és magas szintű funkcionalitás jellemzi.

 

Védelem

Hygieneschutz durch einen Spuckschutz an der Kasse

Irányítás

Absperrständer für mehr Hygieneschutz

Informálás

Banner_hygiene_quadtratisch_HU

Védelem design-nal karöltve

A hatékony higiéniai védelemben segíti Önöket online termékválasztékunk. Az átfogó védelmet nyújtó termékpalettánk az egész céget érintő igényekre megoldást jelenthet - információk megjelenítésére, munkatársak-, ill. általános üzemfelszerelésre. Természetesen a cégekben felmerülő igény a vállalati arculat folyamatos megjelenése.

Cége minőségi bemutatása bizonyos előírások ellenére is lehetséges. A minőségi alapanyagok és fényezett kivitel is hozzájárulnak a professzionális megjelenéshez. Termékeink jelentős része hozzáigazítható a vevői igényekhez, lehet szó akár széles színválasztékról vagy nyomattal történő individualizálásról.

Segítünk megtalálni a megfelelő termékeket üzletberendezéséhez, reklámakcióihoz vagy üzeme felszereléséhez. A fokozottabb higiéniai védelem időszakában arcvédők, padlómatricák vagy kordonoszlopok segítenek megkönnyíteni a mindennapokat.

Ingyenesen letölthető tájékoztató lapokat és videókat keres a COVID 19-el kapcsolatban?

Itt ingyenesen letöltheti»
Menü bezárása
Felfelé