Elektronikus árcímkék

Kategoriebanner_ESL_DE_2024
Teaserbanner_ESL_Label_mobil

Miért váltson digitális árkijelzőre?


Az analóg árkiírás körülményes és sok munkát igényel. A különböző termékek etikettjeit és árcéduláit ellenőrizni, aktualizálni vagy cserélni kell. Árváltozásoknál, akcióknál minden egyes terméknél egyenként kell odamenni és manuálisan cserélni a címkét. A digitális megoldásra történő átállás könnyebbé teszi az árkiírást, munkaidőt és -költséget takarít meg.

Az árváltozások központi irányításának köszönhetően bármikor, de akár előre programozottan is végrehajthatóak. Így akcióit online egy bizonyos időpontra előre megtervezve vagy akár másodpercek alatt elvégezheti az Ön mindenkori munkahelyén. Az adatátvitel kódolt rádiókapcsolattal történik.

Termék- és áraktualitás

Központi irányítás és -felügyelet

Azonnali vagy programozott frissítések

Biztonságos adatátvitel

Egyszerű készletellenőrzés

Számos rögzítési lehetőség

Energiatakarékos e-papír technológia

Megtérülő befektetés

Electronic Shelf Labels – A jövő technológiája


Az ESL (Electronic Shelf Label) szoftverben Ön által eszközölt változtatások először egy ún. „Gateway”-hez, majd onnan az árcímkéhez kerülnek továbbításra. Egyidejűleg több árcímke tartalma is megváltoztatható – mind az ár, mind a grafikák tekintetében.

Piros, fekete ill. fehér színben kaphatók. A Drag-and-Drop grafikus utasítási rendszer segítségével tetszés szerint alakíthatók egyedire az elektronikus árcímkék – szöveggel, vonalkóddal, grafikával, QR kóddal ill. egyéb elemekkel. Termékárai közvetlenül vállalatirányítási rendszeréből kerülnek át a címkékre.

Az energiatakarékos e-papír technológia nagy felbontású képet eredményez a digitális árcímkéken. A beeső fény nem befolyásolja a tartalom olvashatóságát. A vonalkódok a nagy felbontású displayeken jól beolvashatók, segítik a készletellenőrzést.

A hagyományos címkékkel ellentétben az ESL termékek esetében lehetőség van az azonnali interakcióra. Az NFC technológia segítségével az ügyfelek a termék további adataihoz is hozzáférhetnek.

Beépített vs. elemes címkék

Kínálatunkban megtalálhatóak mind a különböző méretű és típus címkék - elemes (BL) ill. vezetékes (IL) működésűek. Mindkettő típus ZigBee rádióvezérléssel működik.

BL sorozatunk rugalmasan rögzíthető és használhatő. Különböző méretekben kapható, így a címkék perforált fali kampón, állványként vagy digitális ajtótáblaként is használhatók. Az e-papír technológiának köszönhetően az akkumulátorok hosszú üzemidővel és rendszerfelügyelettel is rendelkeznek. 

A beépített címkéket egy speciális sín látja el árammal – ezért különösen vékonyak és a sínbe oldalról kerülnek behelyezésre. Az elektronikus ártáblák a polcon történő árkiírás eszközei. A különböző polcsínek és a hozzáillő hátfalaknak köszönhetően a címkék számtalan polctípushoz rögzíthetőek.

A BL és IL címkéken kívül további terméksorozatokat is forgalmazunk. Választékunk segítségével a hűtőpolcokat és frissentartó pultokat elektronikus árkiírással láthatja el. A Z-sorozat rendkívül nagy adatátviteli sebességével kiemelkedik.

Fedezze fel elektronikus címkéinket cége számára. Mind a digitális árkiírás mind az elektronikus helyiségfeliratozás megvalósítható modern display-ekkel. Modernizálja és egyszerűsítse munkafolyamatait digitális tábla segítségével.
verschiedene Befestigungen für ESL Label
A különböző táblákhoz széles választékban kínálunk rögzítéseket. Egy univerzális adapterrel mindegyik címke kombinálható bármely rögzítéssel. Az adapter a címke hátoldalára kerül rögzítésre, majd egy állvánnyal összekapcsolásra.

Fedezze fel elektronikus címkéinket cége számára. Mind a digitális árkiírás mind az elektronikus helyiségfeliratozás megvalósítható modern display-ekkel. Modernizálja és egyszerűsítse munkafolyamatait digitális tábla segítségével.

A különböző táblákhoz széles választékban kínálunk rögzítéseket. Egy univerzális adapterrel mindegyik címke kombinálható bármely rögzítéssel - állványként értékesítési pultjára, duplakampós adapter perforált falra vagy csipesszel egy kosárra. Az adapter a címke hátoldalára kerül rögzítésre, majd egy állvánnyal összekapcsolásra. Nálunk minden árutartóhoz megtalálja a megfelelő rögzítést.
Testvérvállalatunkkal a troniTAG-gal már számos, különböző üzletágban tevékenykedő céget láttunk el ESL termékekkel. Nagy termékválasztékunk és sokéves, ezen területen szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi egyedi megoldások kialakítását.

NGyógyszertárak, hotelek vagy benzinkutak számára kínált megoldásaink mellett egy ún. ESL kezdőcsomagot is kínálunk, melyben minden benne van, ami a digitális árkiíráshoz szükséges lehet. Az 50 darab elemes (BL) címke gyorsan installálható.
 

Digitális árkijelzők a troniTAG-tól

Tegye le voksát egy modern árkijelzés mellett cégénél. Profitáljon az árak egységes és egyszerű kezeléséből. Alakítsa árkijelzőit céges arculatához, kínálja ügyfeleinek a bevásárlás élményének extra osztályát.

Mint a digitális árcímkék integrációjának szervizpartnere bármikor szívesen állunk az Önök rendelkezésére.

Még több információ »
Menü bezárása
Felfelé