Friss levegő és jó közérzet légtisztítóval


A légtisztítók olyan láthatatlan segítőink, amelyek nagy befolyással vannak az emberek érzékelésére. A HEPA szűrő az elhasználódott, szennyezett levegőt frissre cseréli- porrészecskéket, baktériumokat és vírusoka is kiszűr a környezetből.

Megnyerő külsejük és kis súlyuk révén a legkülönbözőbb helyeken felhasználhatók. Magas tisztítási teljesítménye ellenére is rendkívül csendes. Biztosítsa az Ön és környezete mindennapjaihoz a tiszta levegőt az igazi fellélegzéshez.

 
Bezárás
Filter & Sort

Hol használhatók a légtisztító berendezések?


A légfrissítő/-tisztító berendezések különböző modelljei nem csak a privát háztartásban, hanem ipari területen is használhatók. A privát háztartásokban mindenekelőtt az allergiásoknak nyújt segítséget, az allergének visszaszorításában. Megnyerő dizájnja és a különböző színes szűrőhuzatok széles választéka minden otthonban jól mutat. A huzat nem csak dekorációs elem- előfilter funkciója is van.

Az ipari szektorban különböző felhasználási területeken alkalmazhatók. Különösen az irodákban hat pozitívan a munkakörnyezetre – a fojtogató, elhasznált levegő helyett tisztított, friss levegő érkezik. Ez pozitívan hat munkatársai közérzetére – egyúttal növeli elégedettségüket és produktivitásukat.

Az irodai használat mellett a raktárban és a gyártórészlegben is hasznos eszköz. Bárhol, ahol káros anyagok vagy porrészecskék fordulnak elő, szükség lehet egy ilyen segítségre. Rövid időn belül megtisztítja a levegőt, és így az ideális munkakörülmények újra adottak lehetnek.

Hol nem szeretne az ember friss, tiszta levegőt? Ez az igény mindenhol felmerül, ennek kielégítésében nyújt segítséget – sokféle helyiségmérethez kínálunk megadása után kiválasztható a megfelelő kapacitású berendezés.

A különböző méretű terekhez kialakított légtisztítók közötti különbség a méretből adódik, mely a helyiség méretéhez igazodik, a legoptimálisabb eredmény elérése érdekében.

A levegő szűrésének gyakorisága ideális esetben óránként 2-3 alkalom. A tisztítási teljesítménynél kérjük vegye figyelembe a tisztítandó levegőmennyiséget – az optimális használathoz online shopban kapható filtereinket ajánljuk.
 

Applikációval működtethető

Automata üzemmód

Távirányítás

Miért hatékony a légtisztító?A kategória különböző modelljei azon termékek közé sorolhatók, ahol azok haszna nem azonnal látszik. A szagok érzékelhetők, de a káros anyagok és más részecskék jelenléte nem. Ezért kérdőjeleződik meg könnyen ezen termékek fontossága.

Mint olyan gyártóüzem, ahol magunk is sok légtisztítót használunk, biztosíthatjuk Önöket, a termék hasznosságáról. A környezet levegője jelentősen befolyásolja a közérzetet- az elhasználódott levegő nem csak rossz kedvet vagy fejfájást, hanem sajnos betegséget is okozhat. A megfelelő légtisztító használatával nem csak jobb általános állapotot, hanem egészségesebb környezetet is biztosít munkatársai és ügyfelei számára.

A kórokozók, vírusok és káros anyagok levegőből történő kiszűrésével hozzájárulhat környezete egészségéhez - az eladótérben is kellemes, egészséges atmoszférát teremt.
Menü bezárása
Felfelé