Standorte_HU

Tapasztalattal és szakértelem az eladásösztönzés területén


A VKF Renzel GmbH több mint 30 éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik az eladásösztönzés egész területein. Vállalatunk küldetése a megbízhatóság, és folytonosság, az innováció, a kreatívitás és a rugalmasság, hozzáértő problémamegoldással minden vevőnek a kereskedelem és a termelés területén

.Jelenleg a vállalatcsoport működési területe több mint 100.000m2. A VKF vállalatcsoport éves forgalma, 870 dolgozóval világszerte, eléri a kb. 100 millió eurot.

Jelenlét és szakértelem katalógusformában, kiállításon, weben és személyesen!


A nagy főkatalógus „Az Ön értékesítési tanácsadója“ évente 17 országban jelenik meg; ehhez jönnek a különböző termékspecifikus katalógusok. Évente kb. 50 kiállításon vagyunk jelen és a világhálón 30 különböző bemutatónk fut. Több mint 100 értékesítési tanácsadóval állunk vevőink rendelkezésére egyéni és személyes tanácsadással, külső és belső munkatársakkal, kül- és belföldön egyaránt rendelkezésre állunk telefonon vagy személyesen Önöknél.

Menü bezárása

Mutassa a termékeket
Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Amennyiben nem ért egyet, kattintson ide.

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé