IDEAL „AP80 Pro“ légtisztító

Cikkszám: 10.0537.4
Kívánságlistám
Rendelési érték
10.000,00 Ft 35.000,00 Ft 100.000,00 Ft
még 100.000,00 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz
4.900,00 Ft 3.600,00 Ft Ingyenes szállítás
Szállítási költség
* Minimális nettó rendelési termékösszeg 10.000,00 Ft

Downloads available

Főbb termékjellemzők

  • 100 m² területig
  • segít a kórokozók visszaszorításában
  • csökkenti a vírusok koncentrációját
  • szinte teljesen megszünteti a kórokozókat és káros anyagok jelenlétét
  • javítja a levegő minőségét
  • távirányítóval
termék részletek »

Specifikáció

Cikkszám

Leírás

Óvja munkatársai, látogatói, páciensei egészségét – szűrje a helyiség levegőjét!

A magas teljesítményű légtisztító megszabadítja a levegőt minden káros anyagtól- és teszi mindezt nagyon halkan. Olyan káros anyagoktól és szennyeződésektől tisztítja meg a levegőt, mint a por ill. finompor (PM10, PM2.5 és kisebb), pollenek, kórokozók (baktériumok, vírusok). A kiszűrt vírusok teljesen benne maradnak a filterben. A penészgomba spóráinak szaporodását is megakadályozza. Cigarettafüst, égéstermékek (NO2 is), ózon és kémiai gőzök {formaldehid, toluol, n-bután, VOC (illékony szerves vegyületek) sem terhelik a „AP60 Pro“ készülék által kiszűrt levegőt .

Irányítsa egy egyszerűen kezelhető távirányító segítségével! 3 különböző teljesítményfokozat állítható be könnyedén: egy ún. „turbófunkció”, egy önszabályozó automata mód, ill egy éjszakai mód. Használja a beépített lezáró funkciót, ha az indítás és leállítás időpontja az Ön tartózkodásának idején kívül esik. A teljesítményfokozatokat egyedileg beállíthatja az„IDEAL AIR PRO“ applikáció segítségével. A 360°-os filter cseréje évente esedékes – erről a praktikus szűrőcsere kijelző ad értesítést.

A levegőminőség különbsége érezhető: a levegőtisztítónak köszönhetően tiszta levegőt tud belélegezni és a közérzete is jobb lesz. Az irodában, otthon, és a kedvenc helyein!

Termékvideó

10-0537-3+4 Professional air purifies

Tartozék

több...
Menü bezárása
Felfelé