A mindennapokban szükségessé válhat bizonyos területek gyors lehatárolása, elkülönítése. Mobil és gyorsan kihelyezhető kordonoszlopainkkal mindez egyszerűen megvalósítható. Lehetővé teszi az ügyfelek, nagyobb látogatómennyiség magatartására, ill. különleges körülményekre történő azonnali reakciót.
Bezárás
Szűrés & szortírozás

Garantáltan nagy stabilitás 

A kordonoszlopok különböző területeken kerülnek felhasználásra. Biztosítják a minimális távolság betartását az üzletekben, ill. támogatják az ügyfélkezelést. A színes hevederrel felszerelt akadály jól látható. Fedezze fel a kordonoszlopok egyszerű kezelhetőségét és nagyfokú hatékonyságát az Ön vállalkozása számára!

Az elhatároló oszlopok nem csak használatukban praktikusak. A különböző oszlopok helytakarékosan és könnyen elpakolhatók. Amint szükség van rájuk, gyorsan elhelyezhetők, amit kis súlyuk is elősegít. Nagy stabilitásuk ellenére könnyen mozgathatók.

Az oszlopok stabilitása szempontjából meghatározóak azok talpai. A klasszikus, beltéri használatra szánt talpak mellett szerepelnek kínálatunkban tölthető típusúak is. Ennek előnye, hogy az oszlopok könnyen szállíthatóak, és a felhasználási területen könnyen feltölthetőek homokkal vagy vízzel. A plusz súly lehetővé teszi, hogy a kerítés ellenálljon az erős szélnek is. 

További könnyebb kezelhetőséget biztosítanak a taplbrészből kivehető kordonoszlopok. Az állványok szétszedhetők az egyes részeikre, ily módon az állvány az oszloptól külön is tárolható, mellyel plusz tárolási hely takarítható meg.

Amikor nincs használatban, a heveder teljesen az oszlopban marad. A heveder különböző színekben kapható.A hevederek az oszloptól függően akár 7 m hosszúra is kihúzhatók.

A kordonszalagok egy másik oszlophoz vagy egy fali csíptetőhöz rögzíthetők. Több heveder kihúzására alkalmas oszlop is létezik, ezzel számos lehetőség áll rendelkezésre. Ezek a lehetőségek fali konzollal vagy egyéb tartozékokkal valósíthatók meg.
 

Fix mágneses lehatárolók 

A mágneses hevedervégdarabbal ellátott kordonoszlopok különösen felhasználóbarátak. A többi modellhez hasonlóan ezek is gyorsak és hatékonyak, szilárd talapzattal. A mágneses oszlopok előnye, hogy nagyon gyorsan más oszlopokhoz rögzíthetők.

A mágneses oszlopok vagy falra szerelhető rögzítések mellett más "mágnesek" is tarthatják a kihúzható szalagot, mely nagyfokú mobilitást és rugalmasságot biztosít.  "Magnetico" modellünk fekete acélból készült, amely porszórt felülettel rendelkezik. Főleg beltérben kerül felhasználásra, nagy népszerűségnek örvend.

Fedezze fel a kijelző egyedülálló tulajdonságait az alábbi videóban! Igény szerint nyomtatás is kérhető. Logónyomattal személyes jelleget adhat a mágneses kordonnak, ill. akár biztonsági óvintézkedésekre is felhívhatja egy felirattal a figyelmet.

Termékek az Ön felhasználási igényeire szabva


Kínálatunkban megtalálhatja a különböző felhasználási területekhez megfelelő térhatároló eszközöket, melyek tulajdonságaikban, mint pl. alkalmazási terület, húzózsinór hossza, ill. a használaton kívüli tárolásig terjednek.

Kültéri használatra szánja vagy beltérben szeretné elhelyezni? Számos beltéri használatra szánt elem mellett vannak időjárásálló példányok is. A kordonrácsaink mellett egyes kordonoszlopaink erős szél és kedvezőtlen időjárás esetén is alkalmasak.

Milyen hosszú legyen a heveder? Szeretné, ha a szíj egy bizonyos szélességű vagy színű lenne? Minden egyes terméknél más a színválaszték a kínált kihúzható heveder tekintetében. Nagyobb, elkerítendő területek esetén praktikus egy hosszabb heveder, így kevesebb kordonoszlopra van szükség. Ezenkívül egyetlen kihúzó mozdulattal nagyobb területet lehet körülhatárolni.

A termék helytakarékos tárolása szerepet játszik Önnél a megfelelő termék kiválasztásában? A levehető kordonoszlopok kis erőfeszítéssel szétszerelhetők és a többi elemtől elkülönítve tárolhatók. A következő alkalommal, amikor szükség lesz rájuk, az egyes részek ugyanolyan gyorsan összeszerelhetők.

A lezárást közvetlenül a falra szeretné felszerelni? Esetleg szükség van egy hevederkihúzóra a falon? Különösen átjáróknál, bejáratoknál vagy folyosókon rendkívül praktikusak a falra szerelhető sorompószalagok. A hevedert egy megfelelő falicsíptetőhöz vagy sorompóállványhoz rögzítve a bejáratok másodpercek alatt elzárhatók.

Partnerei vagyunk az értékesítésösztönzésben a fent említett és még sok más kérdésben. Szívesen adunk tanácsot az egyes kordonoszlopok előnyeiről. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

absperrstaender-stopper-point-80.0423.17-3

Kordonoszlop felhasználási példa


Menü bezárása
Felfelé