Számos betegség cseppfertőzéssel terjed. Az átvitel történhet köhögéssel, tüsszentéssel vagy egyszerűen csak beszélgetés során. A cseppek átvitelének megakadályozásában és ezzel a fertőzésveszély csökkentésében nyújthatnak segítséget arcmaszkjaink és arcvédő termékeink.


 
Bezárás
Szűrés & szortírozás

Hatékony hozzájárulás a higiéniához és a biztonsághoz

Az arcvédelem különböző megoldásai az Ön és mások által kölcsönösen kibocsátott cseppek felfogására alkalmasak. Biztosítsa cégénél a higiéniát magas minőségű arcvédelmi termékekkel!
A higiéniai és biztonsági standardok kialakítása mind a munkatársak mind az ügyfelek érdekét szolgálja. A gazdasági szektorban dolgozók minden nap rengeteg emberrel lépnek kapcsolatba. Ebben az esetben elkerülhetetlen a különböző kórokozókkal történő találkozás – éppúgy mint a vásárlóknál. A fertőzéshullámok idején a potenciális ügyfelek megbízható üzleteket, boltokat, cégeket keresnek. A bizalom egy biztonságos atmoszféra megteremtésével kialakítható. Ebben is segítséget nyújthatnak termékeink.
Az elválasztók, kordonoszlopok vagy cseppfertőzés elleni védőfalak általában az üzletek berendezésében hasznosak. Az arcvédők ellenben a személyes kapcsolatok esetén adnak biztonságot. 

Egyszerű kezelés és kellemes viselet

Az arc védelmének hatékonysága a következetes használatban mutatkozik meg- egy száj- és orrmaszk hosszabb időtartamon keresztül történő viselésében. Éppen ezért nagyon fontos, hogy annak viselete kellemes legyen.
A különböző arcot védő termékek más-más rögzítési módokkal használhatók. A tépőzárral rögzíthető termékünk tökéletesen passzol minden fejmérethez és az arcot teljes mértékben lefedi.

A klasszikus arcmaszkok gyorsan a fülre akaszthatók, a kellemes viseletű gumik vagy zsinórok nem dörzsölik ki a bőrt, így több órán keresztül viselhetők. Az arc- és orrmaszkok rendszerint újra felhasználhatók. Akár a nap végén, akár minden viselés után magas hőmérsékleten mosógépben moshatók - több maszk birtokában nem válik sürgőssé a mosás. A maszkokat egy- vagy öt darabos kiszerelési egységekben árusítjuk.

 

Maszkok higiénikus tárolása 

A maszkok tárolásáról kevés szó esik. A lehető legjobb védelemhez és a fertőzés csökkentéséhez a maszkok megfelelő tárolásával is hozzájárulhatunk. A tisztítástól a következő használatig sterilen kell tartani.
A maszk érintése használat előtt csak fertőtlenített/ alaposan megmosott kezekkel ajánlott, hogy maga a maszk is steril maradhasson és lehetőség szerint légmentes csomagolásban legyen.


 
Hygienische Aufbewahrungsbox für Gesichtsmasken

A légmentes tárolás történhet egy cipzáras tasakban, egy uzsonnás dobozban vagy ideális esetben egy erre a célra készített, tárolásra alkalmas dobozban. Nem árt, ha mindig van nálunk maszk – egy higiénikus tárolódoboz vagy egy cipzáras tasak minden kézitáskában vagy dzsekizsebben helyet talál.

További előnye lehet egy speciálisan erre a célra használt tárolódoboznak, hogy a maszk levétele után nem kerül további tárgyakkal kapcsolatba. Hazaérve a maszkot betehetjük a mosógépbe, a tárolódobozt pedig a mosogatógépbe. Ezen műveletek után mindkét termék újra használható.

Az arcmaszkok felhasználási területei 

Az arcvédelem sok területen bír jelentőséggel. Nemcsak a biztonságos környezet megteremtésében, hanem az ügyfelek és munkatársak egészségéhez történő hozzájárulásban fontos. A könnyű maszkok úgy nyújtanak segítséget, hogy sem a mindennapokat sem az üzletmenetet nem befolyásolja.

A maszkok hasznosságuknak köszönhetően a legkülönbözőbb területeken használatosak – legyen az üzletközpont, kiskereskedés, praxisok vagy oktatási intézmény- különböző színekben és formákban. Így válik lehetővé a további vásárlás, oktatás, kezelés ill. tanácsadás.

Vezessen be új higiéniai és biztonsági standardokat cégénél a biztonságos és kellemes környezet biztosítására. További, személyes védelmet nyújtó eszközöket itt talál.

A VKF Renzel intenzíven foglalkozik a higiéniai védelem témájával és annak törvényi hátterével. Tapasztalatainkkal szeretnénk Önt hozzásegíteni a cégének megfelelő termékek kiválasztásában.
 
Menü bezárása
Felfelé