Fizetés és szállítás

1. Fizetési feltételek

 

A rendelés minimális értéke 10.000 Ft, azaz tízezer forint.

 

A vételár kifizetésére előzetes fizetéssel, illetve a felek közötti egyedi megállapodás szerint kerülhet sor átutalással vagy bankkártyával.

 

Eladó törekszik arra, hogy a katalógusban feltüntetett árak a katalógus érvényességi ideje alatt ne változzanak. Amennyiben árfolyamváltozás, alapanyagár-változás, vagy egyéb gazdasági ok miatt árkorrekció szükséges, annak tényéről Vevőt megrendeléskor, illetve megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatja.

 

2. Szállítási feltételek, határidő

 

A termékek kiszállításának módja és ideje a felek közti megegyezés szerint történik. Eltérő megállapodás hiányában Eladó a termékeket a megrendelés visszaigazolásában vagy az ajánlatban megjelölt határidőben szállítja ki. A visszaigazolásban megadott szállítási határidő tájékoztató jellegű. A kiszállítás Eladó gyárából ill. raktárából történik a piacon elérhető legkedvezőbb lehetőséggel, a megrendelő költségére és kockázatára.

 

Eladó pontos szállítási díjat kizárólag konkrét ajánlattal kapcsolatban, annak alapján határoz meg (csomagonkénti szállítási díj webshopon keresztül történő rendelés esetén az adott rendelésnél érvényes költség).

 

Mérettől és súlytól függően Eladó jogosult csomagküldő szolgálatot vagy spedíciót igénybe venni. Különleges igényeket, mint pl. expressz szállítás, egyedi csomagolás, Vevő megrendeléskor jogosult megadni. A különleges vagy túlméretes termékeket Eladó egyedi árajánlat alapján szállítja ki.

 

Amennyiben Vevő egyedi feltételek szerinti szállítással rendel terméket, csak az egyedi ajánlatban szereplő szállítási díjat köteles megfizetni termékenként.

 

Az igény esetén felmerülő egyedi csomagolással kapcsolatos költségek Vevőt terhelik.

 

Szerződésszegés jogkövetkezményeinek alkalmazása a szállítás nem vagy késedelmes teljesítése esetén kizárt, kivéve, ha a szerződésszegést az Eladó szándékosan okozta.

 

3. Export

 

Exportszállítások költsége a felek közötti megegyezés tárgyát képezi. A vámeljáráshoz kapcsolódó és egyéb dokumentumok beszerzése a Vevőt terhelik. Eladó európai uniós adószáma: HU25078709.

 

 

 

 

Menü bezárása
Felfelé