Egy védőfal még több higiéniai támogatást és biztonságot nyújthat a pulton, vagy a pénztár környezetében. Lábakkal, huzalos felfüggesztéssel vagy ragasztócsíkkal történő rögzítéssel  egyaránt könnyen elhelyezhető. Egyidejűleg nagy felületű térhatárolóként is működhet az üzleti mindennapokban. Cseppfertőzés elleni védelmet keres üzemébe? 
Bezárás
Szűrés & szortírozás

Védőfalak az üzletberendezés részeként


Széles fajtaválasztékunkban többek között irodák, kiskereskedések, orvosi praxisok vagy közintézmények is megtalálják a számukra megfelelő védőfalat. Az átadónyílásnak és az áttetsző alapanyagnak köszönhetően ezek az elválasztók nem, vagy csak csekély mértékben befolyásolják a mindennapokat, és a munkatársak és ügyfelek is egyaránt védve vannak. Válassza ki az Önnek megfelelő típust!

Ebben a Corona-időszakban a védőfalak szinte állandó elemei lettek az üzemek felszerelésének. Gyártóként abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy különböző dizájnban kínálhatjuk, az Ön berendezéséhez és környezetéhez igazítva praxisában, üzemében, stb. Az átlátszó akril vagy PVC alapanyagnak köszönhetően a védőfalak szinte észrevétlenül belesimulnak a környezetbe. Az alumínium lábbal vagy kerettel készült változatok pedig egyedi, különleges külsőt kölcsönöznek a termékeknek.

A választás lehetősége nem csak az alapanyagoknál, hanem a rögzítés módjánál is fennáll. A védőfalak függő vagy álló változatban is kaphatók – az álló modellek padlóra ill. pultra és asztalra is rögzíthetők.

Álló elválasztó falaink elhelyezésekor pamutkesztyűt ajánlunk, a lehetséges ujjlenyomatok elkerülése érdekében. Kicsomagolás után akár már azonnal fel is állítható, átadónyílás könnyíti meg a dokumentumok, iratok eljuttatását a másik félhez.
 

Higiéniai elválasztók irodákba, pénztárakhoz, pultokhoz


Online termékkínálatunkban nagy választékban talál különböző védőfalakat, széles felhasználási területhez. A leggyakoribb, pénztáraknál, és ügyfélszolgálatoknál történő felhasználáson kívül tárgyalók, irodák, éttermek is profitálhatnak a termék használatából.
A termék gondoskodik az ügyfelek, vendégek és páciensek egymástól történő elszigetelésétől. Ezzel párhuzamosan a munkatársakat is védi az idegen környezeti behatásoktól. A védőfal mindenekelőtt azokon a helyeken hasznos, ahol a távolság tartása nem megvalósítható – így elkerülhető a kórokozók lehetséges átvitele.
A biztonsági távolság betartása sok helyen ütközik nehézségekbe – éppen ezért nyújt segítséget ez a termék pl. a nagyobb irodahelyiségekben; lehetővé teszi a zavartalan munkát a munkatársak zavartalan észlelése és a bejövő fény akadálytalan bejutása mellett.
Recepciók területén, pénztári- és eladópultokon vagy szervizpontokon a klasszikus pulthoz való változat használatos. Praktikus és szükséges egy átadónyílás, amin keresztül dokumentumok, pénz, ill. kisebb tárgyak átadása történhet.Higiéniai koncepció könnyedén


A jelenlegi helyzetben valószínűleg már az Ön cégénél is napi szintű téma a higiénia és biztonság.
Fontos lenne egy bizonyos koncepció kialakítása a különböző korlátozások megőrzésére úgy, hogy az ügyfelek, páciensek, vendégek vagy alkalmazottak a legoptimálisabb módon védve legyenek.

A védőfal fontos eleme egy sikeres védekezési tervnek, mely további higiéniai és biztonsági termékekkel bővíthető. A higiénia mellett az eladásösztönzés és a megszokott üzletmenet állnak a középpontban. Szívesen segítünk bizonyos irányvonalak és előkészületek kialakításában.

További kiegészítésként ajánljuk padlómatricáinkat, a távolság betartásának támogatására.

Fedezze fel széleskörű termékajánlatunkat!
 
Menü bezárása
Felfelé