Egy védőfal még több higiéniai támogatást és biztonságot nyújthat a pulton, vagy a pénztár környezetében. Lábakkal, huzalos felfüggesztéssel vagy ragasztócsíkkal történő rögzítéssel  egyaránt könnyen elhelyezhető. Egyidejűleg nagy felületű térhatárolóként is működhet az üzleti mindennapokban. Cseppfertőzés elleni védelmet keres üzemébe? 
Bezárás
szűrő használata

Védőfalak az üzletberendezés részeként


Széles fajtaválasztékunkban többek között irodák, kiskereskedések, orvosi praxisok vagy közintézmények is megtalálják a számukra megfelelő védőfalat. Az átadónyílásnak és az áttetsző alapanyagnak köszönhetően ezek az elválasztók nem, vagy csak csekély mértékben befolyásolják a mindennapokat, és a munkatársak és ügyfelek is egyaránt védve vannak. Válassza ki az Önnek megfelelő típust!

Ebben a Corona-időszakban a védőfalak szinte állandó elemei lettek az üzemek felszerelésének. Gyártóként abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy különböző dizájnban kínálhatjuk, az Ön berendezéséhez és környezetéhez igazítva praxisában, üzemében, stb. Az átlátszó akril vagy PVC alapanyagnak köszönhetően a védőfalak szinte észrevétlenül belesimulnak a környezetbe. Az alumínium lábbal vagy kerettel készült változatok pedig egyedi, különleges külsőt kölcsönöznek a termékeknek.

A választás lehetősége nem csak az alapanyagoknál, hanem a rögzítés módjánál is fennáll. A védőfalak függő vagy álló változatban is kaphatók – az álló modellek padlóra ill. pultra és asztalra is rögzíthetők.

Álló elválasztó falaink elhelyezésekor pamutkesztyűt ajánlunk, a lehetséges ujjlenyomatok elkerülése érdekében. Kicsomagolás után akár már azonnal fel is állítható, átadónyílás könnyíti meg a dokumentumok, iratok eljuttatását a másik félhez.
 

Higiéniai elválasztók irodákba, pénztárakhoz, pultokhoz


Online termékkínálatunkban nagy választékban talál különböző védőfalakat, széles felhasználási területhez. A leggyakoribb, pénztáraknál, és ügyfélszolgálatoknál történő felhasználáson kívül tárgyalók, irodák, éttermek is profitálhatnak a termék használatából.
A termék gondoskodik az ügyfelek, vendégek és páciensek egymástól történő elszigetelésétől. Ezzel párhuzamosan a munkatársakat is védi az idegen környezeti behatásoktól. A védőfal mindenekelőtt azokon a helyeken hasznos, ahol a távolság tartása nem megvalósítható – így elkerülhető a kórokozók lehetséges átvitele.
A biztonsági távolság betartása sok helyen ütközik nehézségekbe – éppen ezért nyújt segítséget ez a termék pl. a nagyobb irodahelyiségekben; lehetővé teszi a zavartalan munkát a munkatársak zavartalan észlelése és a bejövő fény akadálytalan bejutása mellett.
Recepciók területén, pénztári- és eladópultokon vagy szervizpontokon a klasszikus pulthoz való változat használatos. Praktikus és szükséges egy átadónyílás, amin keresztül dokumentumok, pénz, ill. kisebb tárgyak átadása történhet.Higiéniai koncepció könnyedén


A jelenlegi helyzetben valószínűleg már az Ön cégénél is napi szintű téma a higiénia és biztonság.
Fontos lenne egy bizonyos koncepció kialakítása a különböző korlátozások megőrzésére úgy, hogy az ügyfelek, páciensek, vendégek vagy alkalmazottak a legoptimálisabb módon védve legyenek.

A védőfal fontos eleme egy sikeres védekezési tervnek, mely további higiéniai és biztonsági termékekkel bővíthető. A higiénia mellett az eladásösztönzés és a megszokott üzletmenet állnak a középpontban. Szívesen segítünk bizonyos irányvonalak és előkészületek kialakításában.

További kiegészítésként ajánljuk padlómatricáinkat, a távolság betartásának támogatására.

Fedezze fel széleskörű termékajánlatunkat!
 
Menü bezárása
Felfelé