A kézfertőtlenítő adagolók számos felhasználási területen kínálnak fertőtlenítési lehetőséget utasok, ügyfelek és páciensek számára. A klasszikus higiéniai állomás mellett nagy teljesítményű adagolókat is kínálunk. Állapítson meg higiéniai standardokat munkatársainak, ügyfeleinek, látogatóinak! Fedezze fel kézi és automatikus higiéniai adagolóinkat!

 
Bezárás
Szűrés & szortírozás

Fertőtlenítés több higiéniáért és a biztonságért

A nagyobb higiénia és biztonság a cégek számára is kedvező lehet, úgy, hogy ezzel egyidejűleg az ügyfeleik érdekeit is szolgálják, egészségüket védik. Ki ne szeretne útközben egy kéztisztítási lehetőséget? Helyezzen el egy kiváló minőségű adagolót és gondoskodjon nagyobb higiéniáról és a jó közérzetről.

A kézfertőtlenítés a nagy forgalmat bonyolító területeken erősen javasolt. Az itt vagy más, higiénés szempontból veszélyeztetett területeken élő emberek baktériumok és behatások sokaságával szembesülnek. Ilyen helyzetben az ügyfelek, az alkalmazottak vagy a látogatók igényt támaszthatnak kezeik fertőtlenítésére.

De a higiénia nem csak a gyakran látogatott épületekben vagy higiéniai létesítményekben játszik szerepet. Az emberek a tisztaságot különösen fontosnak tartják a napi bevásárlás során, vagy egy közintézmény vagy kulturális intézmény látogatásakor is, hiszen bármikor érheti őket külső behatás, - pl. például kórokozók formájában- a mindennapi életben.

Éppen ezért nyújt nagy segítséget, amint alkalom nyílik a fertőtlenítésre - különböző fertőtlenítő adagolóink gondoskodnak a hatékonyságról. A kézmosással ellentétben a fertőtlenítésnél nem csak a tisztítás a fő szempont, hanem a baktériumok hatástalanítása is.

Megfelelő fertőtlenítőszerrel felszerelve nemcsak a baktériumok, hanem a gombák, csírák és vírusok is ártalmatlanná tehetők. Ehhez elegendő egy bizonyos mennyiségű fertőtlenítőszer. Egy érzékelő adagolja a diónyi adagot. A kezeket kb. 30 másodpercig meg kell nedvesíteni a folyadékkal.

A fertőtlenítőszer fajtája nem kizárólagos, bármely gyártótól beszerezheti. Válasszon bőrgyógyászatilag tesztelt fertőtlenítőszert, amely érzékeny bőrre is alkalmas, és fertőtlenítés után kellemes érzetet ad a bőrnek. Ez lehetővé teszi minden járókelő számára az ideális kézfertőtlenítést és kellemes maradandó benyomást hagy. Kérjük, vegye figyelembe a különféle fertőtlenítőszerek vegyi veszélyszimbólumait.

A megfelelő tartozékokkal bővíthető

Információkat nyújthat egy display vagy plakátkeret segítségével pl. a fertőtlenítőszer bőrre való hatásáról, esetleg aktuális higiéniai és fertőtlenítési óvintézkedések is megjeleníthetők. Információs felületként történt használata mellett ezek a digitális vagy analóg displayek reklámhordozóként is kiválóak.

A kézfertőtlenítő adagolók biztosítékai lehetnek a járókelők bizalmának a cége higiéniája és biztonsága irányában. A hosszú távú és optimális bizalomhoz a részletes és átlátható információnyújtás is hozzátartozik. Ahhoz, hogy az ügyfelek és a látogatók még nagyobb biztonságban érezhessék magukat, információi közléséhez különféle klasszikus állványokat, poszterállványokat vagy display-eket használhat.
Händedesinfektionsspender mit Hinweis auf Handdesinfektion
A fertőtlenítésre szolgáló különféle állványok kiegészíthetők különféle információ- vagy reklámhordozókkal.
Az L-laptartók, rollbannerek és az információs állványok állandó információs forrásként, útmutatóként. A digitális display-eken filmek, prezentációk vagy különféle grafikák is bemutathatók.

Az információs anyagok gyors cseréje klasszikus analóg állványokkal is lehetséges. Így gyorsan reagálhat a változásokra, és naprakész maradhat. Az információs- vagy reklámállványok mellett egyéb kiegészítők is megvásárolhatók online felületünkön.

A Steripower kézfertőtlenítő adagoló kiegészítőjeként ajánljuk a Steripower Kit-et. Ez többek között praktikus higiéniai párnákat tartalmaz, melyeket a higiéniai állomás gyűjtőtálcájába kell helyezni, a felesleges folyadék felszívására.

Ily módon mindig a fertőtlenítő állvány rendezett külseje állandó jelleggel biztosított. A készlet tartalmaz még töltőkábelt és töltőt is az akkumulátorral működtethető termékekhez. A tartozék készlet tartalmaz egy csere akkumulátort is.

Az eredeti és a csereakkumulátorok felváltva használhatók. Ha az egyik akkumulátor nincs használatban, akkor a másik használatának időtartama alatt feltölthető. Így tud a higiéniai állomás folyamatosan működni.

A megfelelő kiegészítőkkel cégének bemutatása optimálisan bővül és tökéletesíthető. Könnyebb kezelhetőség, kiváló minőségű megjelenés áll rendelkezésre.

Ideális minden üzletágban

Automata érzékelővel

Felhasználóbarát működtetési felület

Automatikus fertőtlenítés szenzorral

Az automatikus érzékelőkkel ellátott fertőtlenítő adagolók amellett, hogy praktikusak, elsősorban higiénikusak. Mindenki ismeri a klasszikus pumpával ellátott flakonokat. Gyakran megpróbálunk a lehető legkevesebbet kapcsolatba lépni ezzel a nagyon sokat használt adagolóval. Fertőtlenítőszertől függ, hogy mely baktériumokat, vírusokat vagy gombákat inaktiválják.

Az automatikus fertőtlenítés higiénikus megoldás. A tökéletesen érzékenyített adagoló csökkenti a személyes érintkezést. Használóik kezeire optimális mennyiségű fertőtlenítő gélt adagol. Mindez fizikai érintkezés nélkül, a lehető legoptimálisabb módon.

A fertőtlenítő állvány minden ügyfélcsoport számára elérhető; az érzékelő és az adagoló optimális magassága garantálja a kényelmes használatot a különböző méretű járókelők számára.

A kéz elmozdítására az érzékelő azonnal reagál. A tartálykezelője előzetesen beállíthatja a kiadandó mennyiséget. Az ideális mennyiség az 1 liter fertőtlenítőszernek helyet biztosító tartály kombinációjával biztosítja a fenntartható és költséghatékony fogyasztást.

A Steripower modelleknél az adagolási mennyiség 0,5 és 5 ml között állítható be. A hatóanyagtól függően ez baktericidként vagy virucidként is működhet. Ez utóbbi szerek a baktériumok mellett a vírusokat és gombákat is hatástalanítják.

A tálban lévő felesleges folyadék abszorbens orvosi párnákkal összegyűjthető. Fertőtlenítő oszloptól függően lehetőség van papírtörölközők közvetlen elhelyezésére is.

A megfelelő fertőtlenítőszer-adagolót keresi?

Online áruházunkban a fertőtlenítő adagoló különféle fajtáit találhatja. A fertőtlenítés optimális magasságban történik, igény szerint akár automatikusan is. A higiéniai állomások kiváló minőségű megjelenésükkel is imponálnak.

Az alumínium alapanyag egyszerű, de mégis elegáns külsőt kölcsönöz az állványoknak. Az ezüst eloxált felület bármilyen üzemi berendezéshez vagy üzletfelszereléséhez jól illik. Az állványok magassága 1500 - 1700 mm közötti, egyszerűen kezelhetők. Vékony talp biztosítja az állványok stabilitását.

A talp mellett az állvány saját súlya is garantálja a stabilitást. Az állvány vastagságától függően megtalálhatóak könnyebb és nehezebb darabok. Ennek ellenére a higiéniai állomásokat könnyen mozgathatóak. Az akkumulátoros ill. elemes működésnek köszönhetően a kilógó vezeték sem jelenthet balesetveszélyt.

A fent bemutatott fertőtlenítő állványok az egyes üzletágak legkülönfélébb területén használatosak. A padlóállványok rendkívül népszerűek az ügyfelek, valamint a látogatók, a járókelők és az alkalmazottak körében. Ezért egyaránt megtalálhatók irodákban, termelési létesítményekben és raktárakban, ugyanakkor akár boltokban, állami- és kulturális intézményekben vagy rendezvényeken is rendelkezésre állnak.

A fertőtlenítő oszlopok egy bizonyos pluszt jelentenek a munkahelyen. A munkatársak bármikor fertőtleníthetik kezeiket, ezzel hozzájárulhat általános egészségükhöz.

A fertőtlenítő oszlopok az ügyfelek és a járókelők egészsége szempontjából is fókuszban vannak. Az oszloppal lehetőséget kínál arra, hogy újra kényelmesen érezzék magukat a bőrükben- a pozítív benyomás által erősödhet a vásárlói hűség.

Népszerűsége miatt a higiéniai állomás az ügyfélcsoportok vagy az alkalmazottak körében gyorsan a létesítmény szerves részévé válhat - a kézfertőtlenítés gyorsan és hatékonyan elvégezhető a megfelelő fertőtlenítő állvánnyal.

Fali változat

Händedesinfektionsspender für die Wandmontage

Álló változat

Freistehender Händedesinfektionsspender

Magas teljesítményű változat

Händedesinfektionsspender mit Hochleistungspower

Különböző modellek a hatásos kéztisztításért

Az eladásösztönzés szakértőjeként nem csak higiéniai okokból javasoljuk a fertőtlenítő adagolót. A már fentebb leírtak szerint nem mellékesen a vevők kötődése is nő és javul az általános közérzet is. Ez kihat a vásárlási légkörre is – a vásárlás kellemes körülmények között, jó érzéssel történik.

Ezen jó érzés kialakításához javasoljuk a különféle kézfertőtlenítő adagolóinkat, melynek különböző modelljei könnyen beleilleszthetők céges környezetébe. Különbségek a tervezésben és a felszerelésben találhatók.

A Steripower higiéniai állomások a legmagasabb minőségű megoldással rendelkeznek. A széles állványcső és az elegáns alumínium talp bármely környezethez jól illeszkedik. A Steripower kézfertőtlenítő készülék kellemes fertőtlenítést biztosít. A tökéletesen beállítható adagolás és a nagy méretű fertőtlenítőszer tartály hosszú felhasználási időt biztosít.

Más fertőtlenítő adagolókhoz képest a Steripower modellek nagynak tűnhetnek, azonban előnyük, hogy már messziről láthatóvá teszi őket. Alternatív megoldásként kisebb méretű állványokat is kínálunk. Az állvány és a szenzor egyszerűbb formában készül.

A fertőtlenítő állomásokat általában a bejáratnál vagy a kijáratnál helyezik el. Olyan helyeken, ahol sok baktérium és kórokozó fordul elő, különösen jól jön egy fertőtlenítési lehetőség.

Ilyen helyek nemcsak a bejáratnál vagy a kijáratnál találhatók. A szoros személyes kapcsolattartás egyik területe a pénztár. Áruk vagy fizetési eszközök cseréjénél vagy a PIN beírásakor az emberek különféle baktériumokkal érintkezhetnek – akár itt is segítség lehet egy fertőtlenítő adagoló felállítása.

A fertőtlenítés után a nap a megszokott mederben mehet tovább. 

Járuljon hozzá a kellemes vásárlási légkörhöz, erősítse a vásárlói hűséget és kínáljon ügyfeleinek kiváló szolgáltatást. A különféle modellek biztosíthatják a látogatók, a betegek, az ügyfelek, az üzleti partnerek, az alkalmazottak kellemes közérzetét.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!
 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel»
Menü bezárása
Felfelé