IDEAL „AP30 Pro“ légtisztító

EU szabvány szerinti

Cikkszám: 10.0537.1
  • 40 m² helyiségméretig
  • segít a kórokozók visszaszorításában
  • csökkenti a vírusok koncentrációját
  • szinte teljesen megszünteti a kórokozókat és káros anyagok jelenlétét
  • javítja a levegő minőségét
  • opcionálisan vásárolható színes előfilter
termék részletek »

Specifikáció

szín fekete
Méretek 398 x 255 x 298 mm (Ma x Szé x Mé)
helyiségméret 20 - 40 m²
Szűrési teljesítmény 310 m³/h-ig
ezen paraméterekhez: 20 - 40 m² helyiségméretig 2,5 m magasságig
kivitel EU szabvány szerinti
zajterhelés dB 17 - 54 dB
teljesítmény felvétel [W] 5 - 30 W
súly 3,6 kg

Leírás

Szeretne aktívan hozzájárulni alkalmazottai védelméhez? Javasoljuk a hatékony és alacsony zajszintű légtisztítást! Akár közönsége egészségének megőrzéséhez tárgyalótermekben, irodákban, előterekben és egyéb közös helyiségekben. A kiszűrt vírusok és baktériumok teljes mértékben a légtisztítóban maradnak.

A kompakt légtisztító alacsony energiafogyasztása mellett a tanúsított higiéniai eredményeivel nyűgöz le. A többrétegű szűrő eltávolítja a káros anyagokat és szennyeződéseket, például a port, a finom port (PM10, PM2,5 és kisebb méretű), a polleneket és a kórokozókat a helyiség levegőjéből. A szűrő megakadályozza a penészspórák növekedését. Az olyan szagok, mint a cigarettafüst, a kipufogógázok (NO2 is), az ózon, valamint a kémiai gőzök (formaldehid, toluol, n-bután, VOC/Illékony szerves vegyületek) szintén kiszűrődnek a beltéri levegőből, és nem okoznak többé szennyezést.

Az egyes üzemmódok kényelmesen kiválaszthatók az easy-touch funkcióval ellátott kezelőpanelen keresztül. 3 teljesítményszint manuálisan is beállítható. Gyorsan működő turbófunkció, önszabályozó automata üzemmód és éjszakai üzemmód is rendelkezésre áll. A hozzá tartozó "IDEAL AIR PRO" alkalmazás lehetővé teszi a teljesítményszintek részletes beállítását. A 360°-os szűrőt átlagosan 12 havonta kell cserélni. Erről a praktikus szűrőcsere-jelző tájékoztatja Önt.

Termékvideó

Tartozék

több...

Tartozékok

több...
Menü bezárása

Mutassa a termékeket

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé