Olyan termékeket keres, amelyek segítséget nyújthatnak az irányítás, védelem, informálás területén?

Fedezze fel széles termékválasztékunkat, hogy Önnek és cégének támogatást nyújthassunk! Termékeink nagy részét rövid szállítási határidővel, akár expressz szállítással is kínáljuk.

Alább találhatják termékpalettánk egy részét, területek szerint csoportosítva.

Védelem

A higiéniai előírások megkövetelnek olyan termékeket, amelyek mechanikai védelemként szolgálnak és a vásárlóktól bizonyos távolságot biztosítanak. Különösen a fertőzéses időszakokban nyújthatnak segítséget.

Irányítás

A következő termékek bizonyos területek lezárására és a határok kijelölésére használhatók.

Kalauzolja ügyfeleit, vásárlóit személyirányító rendszereinkkel, vagy használja padlóreklámjainkat, hogy sorbanállásnál felhívja a megfelelő távolságra a figyelmet.

Informálás

Már az üzlet előtt felhívhatja vásárlói és ügyfelei figyelmét a legfontosabb információkra megállítótábláinkon és információs fali vitrineinken keresztül. Kisebb méretű információs display-eink hasznosan bevethetők a bejáratoknál és a pénztáraknál.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 (33) 200 920
E-Mail küldése »

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 (33) 200 920
E-Mail küldése »

Menü bezárása

Mutassa a termékeket
Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Amennyiben nem ért egyet, kattintson ide.
Felfelé