Hatékony lehatároló módszereket és személyirányító rendszereket keres üzlethelyiségei, rendezvényei számára vagy egyszeri alkalomra ? Nálunk mindent megtalál a kordonkötél- és -szalagrendszerekből, ill. láncrendszerekből akár bel- akár kültéri használatra. A különböző rendszerek bizonyos területek lezárására vagy az ügyfélforgalom kezelésére használhatók. Alkalmazza óvintézkedéseit a megfelelő helyzethez. Webáruházunkban különböző megoldásokat talál a hatékony és biztonságos lezárásokhoz. 

 
Bezárás
Szűrés & szortírozás

Személyirányító rendszerek, lehatárolási módszerek, kordonok felhasználási módjai

A magán- vagy nyilvános területek és helyiségek illetéktelen hozzáféréstől való védelme érdekében általában különböző típusú, hatékony lehatárolási technika kerül felhasználásra. A különböző összetevőkből álló akadályrendszereket a felhasználás helyétől függően szerelik össze. A rendszereket azonban nem csak területek lezárására használják.

Ezeket a lehatárolásra alkalmas eszközöket megtaláljuk a várakozásra alkalmas területeken ill. a veszélyzónákban. Ahogy a neve is mutatja, a rendszerek különböző intézményekben vagy helyzetekben irányítják az embereket. Ha nagy a tömeg, fontos az emberek nyomon követése és a sorban állás támogatása. Ez egyrészt történhet rendezvények előtt és vásárokon, másrészt a ügyfélkezelésre is használhatók.

A pénztárakban vagy akár a repülőtéren a várakozókat célzottan irányítják. Ez nemcsak a rend és a struktúra fenntartását szolgálja, hanem a személyzet hatékonyságának növelését is. A kordonoszlopokkal és kötélrendszerekkel a vállalkozók megkönnyítik alkalmazottaik munkáját. Az alkalmazottak továbbra is az ügyfelekre és az általános munkaműveletekre összpontosíthatnak.

Mire szeretné használni a személyirányító rendszereket? Elsősorban a nagyobb embertömegek sorban állásának megkönnyítésére? Olyan rendszert keres, amellyel elhatárolhat bizonyos területeket a szabadban? Vagy egy kiváló minőségű, nemes megjelenésű kordont szeretne?

A különböző lehatárolórendszerek különböző jellemzők alapján alkategóriákba sorolhatók. Az egyes kategóriákba tartozó termékek különböző előnyökkel és kezelhetőséggel rendelkeznek. Ezeket szeretnénk a következőkben röviden bemutatni.

Kordonszalagos rendszerek

A kordonszalagos sorompórendszerek különböző színű, beépített, önfeszítő hevederrel ellátott állványokból állnak. Az állványok több oldalán is található kihúzható heveder. Ez azt jelenti, hogy a különböző állványok és szalagok szükség szerint összekapcsolhatók egymással, így gyorsan és hatékonyan lehet területeket elkülöníteni vagy embertömegeket kordonnal elzárni.

A heveder egy bepattintós rendszer segítségével helyezhető be, és használat után automatikusan visszahúzódik. A kordonoszlopok más egységekkel kombinálhatók, az övek kiegészíthetők fali csíptetőkkel vagy fali rögíztő szalagokkal. A kordonszalaggal ellátott állványok rugalmassága lehetővé teszi a rövid távú változásokra és körülményekre való gyors reagálást.

A várakozó ügyfelek és látogatók irányítása diszkréten történik, egyidejűleg elkerülhető a várakozóhelyeken a fürtökben lógó tömeg. A kordonoszlopok a pl. repülőtereken, kórházakban vagy pénztáraknál lévő területek rövid időn belüli lezárásához is kiválóan alkalmasak.

Klasszikus Tensator ® márkájú kordonoszlopra lenne szüksége? A márka különböző állványait megtalálja kínálatunkban. A Tensator ® egy kiváló minőségű, hevederes kordonoszlop, amely a biztonságot és az innovációt képviseli. A cikkek között megtalálhatók a feltölthető talppal ellátott típusok is. Ez extra stabilitást biztosít használat közben, és könnyű súlyt, miután a talpazat ismét kiürült.


Kordonköteles rendszerek

Az idegenforgalomban, a gasztronómiában és a szállodaiparban túlnyomórészt kordonköteles rendszereket használnak. Ezek a kiváló minőségű, elegáns kordonrendszerek különböző variációkban készült kordonállványokból állnak. Többféle kialakítás közül választhat. A megjelenést nagyban kiemelik a felhasznált alapanyagok.

A zsinórrendszerek oszlopai különböző anyagokból készülnek. Az anyagok között találhat rozsdamentes acélt, alumíniumot vagy sima fémet is. A legtöbb állvány magas fényű kivitellel és bársony zsinórral kombinált. Itt is választhat különböző anyagok közül. Vannak különböző színű zsinórok bársonyból, polipropilénből vagy kenderből.

A zsinórok külön is és különböző méretekben kaphatók. Egy kampóval akaszthatók be, ill. falra is felszerelhetőek. A fali tartóval a zsinór kampója a falra akasztható. Itt a fali konzolok egymással vagy kordonoszlopokkal kombinálhatók.

Kordonlánc rendszerek
A kordonláncrendszerek oszlopokból és láncokból állnak. Ezek a rendszerek állandó, mind beltéri mind kültéri használatra alkalmasak. Az oszlopok polipropilénből (PP) készülnek, ezért időjárásállóak. A láncok és az oszlopok ugyanabból az anyagból készülnek. Gyakran használják őket parkolókban akadályként, valamint nyomvonal kijelölésére és biztosítására.

A kordonláncrendszerek a gyors összeszerelés és a feltűnő jelzőszín miatt népszerűek. A láncszemek a klasszikus piros és fehér színben, de más színekben is kaphatók. Így az oszlopok már messziről feltűnnek, és hatékony akadályt képeznek.

A láncrendszerek másik előnye, hogy szétbonthatók egyes részekre, így az oszlopok, talpak és láncok külön tárolhatók.

Kordonrácsok

A kordonrácsok attraktív alternatívát jelentenek a láncrendszerek vagy a kordonoszlopok helyett kültéri használatra. A rácsok robusztusabbak és stabilabbak, és akár reklámfelületként is használhatók. A bannerek könnyen felakaszthatók a rácsokra vagy a bannerkeretekre. Ily módon a hatékony akadály nagyon rövid idő alatt optimális reklámhordozóvá válik.

A rácsokkal nagyobb távolságok vagy nagyobb területek is ideálisan körülhatárolhatók vagy elkeríthetők, az egyes elemek összekapcsolásával és talpba történő behelyezésével.

Megtalálta a megfelelő lehatároló rendszert?


A különböző típusú akadályoknak más és más előnyei vannak. Szívesen segítünk Önnek tanácsainkkal abban, hogy megtalálja az Ön vállalatának megfelelő irányítási rendszert.

Menü bezárása
Felfelé