Autohäuser_1200px

Eladásösztönzés és üzletberendezés autó- és gumikereskedések számára


Autói és alkatrészei professzionális megjelenítése
 

Autók árkiírása

Termékeink segítségével autóinak professzionális megjelenést adhat. Az autó mellett elhelyezett információs állvány a legfontosabb adatok közlésére szolgál. Termékkínálatunk a legegyszerűbb akrilüvegállványtól a stabil fémállványokig terjed. A betétek egyszerűen cserélhetők, az autóba történő beszállás nélkül. Nagyobb információmennyiség elhelyezésére expozé-állványainkat ajánljuk.

A leggyakrabban eladott termékek

A szabadtéren kiállított autók árai az autón belül kerülnek kihelyezésre, öntapadós tasakjaink enyhe dörzsöléssel vihetők fel a felületre. Flexibilisek, bárhová feltehetők, és a nem hagy maga után ragasztómaradékot. 

A troniTAG digitális árkijelzőivel modern megjelenést biztosít. Az árakat és a termékadatokat központilag kezelheti, számítógépén mindig az aktuális árkiírási adatokat látja. Nincs szükség többé manuális árkiírásra. Használja ki a kibővített hirdetési lehetőségeket, mint pl. egy termékvideó lehívása Smartphone segítségével közvetlenül az árkijelzőn, amely számos helyen kihelyezhető. Autógumik és tartozékaik árkiírása

Polcaihoz széles választékot kínálunk ársíneinkből, egyedi méretekben. Polcrendezéshez szükséges termékeink között találja a rekeszosztókat az egységes összképért, valamint áruadagoló rendszereinket és LED polcvilágításunkat. Akrilüvegből készült ártábláink asztalon, pulton vagy akár az autógumin is elhelyezhető. A csíptetősínek segítségével információit feltűnő módon közölheti a mennyezetről lógatva vagy a kirakatban.

Boltberendezés autókereskedések számára

Szeretné prospektusait, névjegykártyáit és autótartozékait átláthatóan bemutatni? Ezekkel a termékekkel professzionálisan sikerül.

Hirdetés és informálás

Ha különleges akcióra szeretné felhívni a figyelmet, vagy cégét feltűnő módon szeretné bemutatni: itt bemutatott ízelítőnk választékunkból biztosan talál megfelelőt igényeinek.

Partnerei vagyunk az eladásösztönzés terén

Egyedi display: Mercedes display / LED Logo Beamer

superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

Minőség: Made in Germany

Számos termékünk Németországban készül.

Kiváló minőségű alapanyagok

Hangsúlyt fektetünk a minőségre

Innovatív technológiák

A legújabb gépekkel és bevált technológiával dolgozunk

Sikereink

Több mint 30 éve vagyunk a POS eladásösztönző termékforgalmazás megbízható partnerei 
Menü bezárása
Felfelé