A strandzászlók nagyon népszerű reklámhordozók, különösen a szabadban. Strandzászlójának nyomata már messziről felkelti a járókelők, ügyfelek és látogatók érdeklődését. A széllel és időjárással dacoló termékek minden vásáron, rendezvényen és minden sétálóutcában igazán figyelemfelkeltőek. Tervezze meg online a különböző formák egyikét egy vagy mindkét oldalra nyomtatva ! 
beachflag-haiflosse-13790-1

Összeállítás »


beachflag-tropfen-13688-1

Összeállítás »


Bezárás
Filter & Sort

Különböző strandzászlók reklámcélokra bel- és kültérre

A strandzászlók különösen kültéren nagyon népszerű reklámhordozók. Méretüknek és formájuknak köszönhetően gyorsan felhívják magukra a látogatók figyelmét - ezért gyakran használják őket figyelemfelkeltőként vásárokon, rendezvényeken, bevásárlóközpontokban és sétálóutcákban.

Az  áramvonalas kialakítású strandzászlók a cég megfelelő dizájnjával, logójával vagy szlogenjével ellátva a kültéri reklámok nagyon vonzó elemei közé tartoznak, legyenek akár csepp- vagy téglalap alakú, vagy akár egyenes. A strandzászlók ideális platformot biztosítanak üzenete számára.

A strandzászlók nem csak a vízparton keltik fel a figyelmet. Sokoldalú rendezvényzászlóként igazi klasszikussá váltak a beltéri és kültéri reklámhordozók területén. Bármely üzlet, étterem előtt vagy rendezvények kísérőjeként a strandzászlók áramvonalas figyelemfelkeltők.

Gyors és egyszerű összeszerelhetőségüknek köszönhetően a strandzászlók gyakran megtalálhatók vásárokon, konferenciákon és rendezvényeken. A klasszikus roll-upok mellett a strandzászlók a vásárok és rendezvények felszerelésének szerves részét képezik.  A nyomtatott reklámhordozókat kültéri és beltéri rendezvényeken használják. Méretüknek és vonzó nyomtatásuknak köszönhetően vonzzák a tömegek figyelmét.
 

Vízzel tölthető zsákok

A strandzászlók választékát különböző talpak és kiegészítők teszik teljessé. A vízzel és homokkal tölthető zsákok használata biztosítja a kültéri kijelzők stabilitását. Ezenkívül különböző lábtartók állnak rendelkezésre, hogy a display optimálisan helyezkedjen el, a felhasználási területhez közel.

Raklaplábak, földtüske vagy szegélyszalag segít a modellek összeállításában, egyidejűleg a zászló stabilitása is támogatott. A talp különböző formái és változatai közül választhat. Igazítsa a viharálló reklámeszközöket optimálisan az Ön körülményeihez.
Mit Wasser und Sand befüllbarer Fuß für Beachflags

Kedvező árú strandzászlók különböző kivitelben

A szabadban a strandzászlók mint időjárásálló "reklámvitorlák" hívják fel magukra a figyelmet. A masszív, ellenálló poliészter szövet teszi a strandzászlókat strapabíró reklámeszközzé. A szemet odavonzó nyomat tökéletessé teszi a strandzászlók jelenlétét. Egy céges design vagy logó növelheti a márkaismertséget.

Mielőtt a strandzászlókra nyomat kerülne, a kivitelről is dönthet: számos forma, magasság, talajhoz történő rögzítési mód közül választhat.

Amint azt már fentebb leírtuk, a talajrögzítések különböző kialakításúak lehetnek - kerek és négyzet alakúakat ill. különleges formákat kínálunk online. A kereszt alakú talpak ill. a raklaplábak stabilitást biztosítanak a a strandzászlóknak. A tölthető víztasak további súlyt biztosít.

Az állvány különböző, akár 5 m-es teljes magasságban is elérhető. A magas változatok nagy területekre ajánlottak, hogy bemutassák cégét, annak felépítését, vagy éppen helyszínét  - azonnali információként szolgálva a járőkelőknek, úton lévőknek. 

A kisebb változatok szélesebb körben, mind kül-, mind beltéren felhasználhatók. Bejáratok előtt, üzletközpontokban vagy termékek közelében reklámként ill. akár kedvezmények jelölésére is használhatja. A rájuk nyomtatott "KIÁRUSÍTÁS" illetve a kedvezményeket jelző "%" feliratokkal az ajánlatok jól láthatóak.

Strandzászló online összeállítása, céges arculat szerinti nyomattal

A különböző formájú strandzászlókat cápauszony vagy csepp alakban 2,3 m-től 5 m-ig terjedő magasságban kínáljuk, kiváló minőségű poliészterből készülnek, melyekre a kívánt motívum nyomható.

Egyszerűen küldje el nekünk a nyomtatási adatait, és mi térítésmentesen hajtjuk végre az adatellenőrzést, mellyel a kiváló minőségű nyomtatási eredményeket kívánjuk biztosítani. Igény esetén szívesen elkészítjük Önnek a megfelelő nyomtatási adatokat.

A nyomtatás alapesetben egyoldalas, de maga a nyomat másik oldalon is átlátszik, így az Ön reklámüzenete mindkét oldalon látható. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyomtatás a nem nyomtatott oldalon tükörfordítva van.

A kétoldalas olvashatóság érdekében ajánlott a mindkét oldalra történő nyomtatás - ilyenkor a poliészter anyagba egy ún. fényzáró réteg kerül, ami megakadályozza, hogy a motívum átlátsszon. A kétoldalas nyomtatással reklámüzenete tetszetős, feltűnő és hatékony lesz.


A keretben lévő forgó elem biztosítja, hogy motívumai mindig új pozícióban legyenek. Amint friss szellő fújja meg a strandzászlót, a felirat egy másik irányból is jól látható válik - a zászló folyamatosan igazodik a szélhez.
 

Viharbiztos strandzászlók, amelyek ellenállnak az erős széllökéseknek is

Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő modellt, formát, méretet és talajrögzítést. Számos lehetőséget kínálunk, hogy kültéri reklámjait a következő szintre emeljük. Az időjárásálló, szemet gyönyörködtető elemek biztosítják, hogy már messziről felhívja magára a járókelők figyelmét.

Fedezze fel a tengerparti zászlók által kínált számos lehetőséget az Ön értékesítési promócióiban. Vásárokon, rendezvényeken vagy fesztiválokon az Cége már messziről látható. A sétálóutcákban és bevásárlóközpontokban ezekkel a mobil eszközökkel hatékonyan felhívhatja a figyelmet vállalkozására.

A strandzászlókat sokféleképpen használhatja. Az új digitális nyomtatott zászlóknak köszönhetően a reklám mindig gyorsan aktualizálható, hosszú ideig használható. Az értékesítési promóció szerves részeként nem hiányozhatnak az időjárásálló kültéri reklámelemek. 
Menü bezárása
Felfelé