A FlexiSlot® egyedülálló nútosfal rendszere forradalmasítja a termékbemutatást, számos előnnyel ruházva fel Önt:
Sokoldalúság: A FlexiSlot® állványként, fali változatban vagy pultra helyezve is használható, így tökéletesen illeszkedik bármilyen üzlethelyiségbe vagy kiállítási térbe.
Moduláris felépítés: A rendszer elemei szabadon kombinálhatók, így könnyedén alakíthat ki egyedi és rugalmas bemutatófelületeket.
Széles kiegészítőválaszték: Számos kiegészítő áll rendelkezésre, mint például polcok, kampók, címketartók, melyekkel tökéletesen az Ön igényeire szabhatja a falat.
Egyszerű szerelés: A FlexiSlot® rendszer telepítése gyors és egyszerű, nem igényel szaktudást.
Tartósság: A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a FlexiSlot® rendszer hosszú távon megbízható megoldást nyújt.
Vizuális vonzerő: A letisztult, modern dizájnnak köszönhetően a FlexiSlot® rendszer nemcsak praktikus, de esztétikus is, és magára vonja a vásárlók figyelmét.
Hatékony értékesítés: A termékek rendezett és vonzó bemutatása növeli az impulzusvásárlások számát és javítja az értékesítési eredményeket.
Egyedi arculat: A digitális nyomtatás lehetőségével a FlexiSlot® lamellás falrendszer eladóterének vagy kiállítási standjának dizájnelemévé válik. Egyedi arculatot kaphat az ügyfél által tervezett, digitálisan nyomott fólia laminálásával.
Szakértői tanácsadás: A VKF Renzel csapata ingyenes tanácsadással és tervezési segítséggel áll rendelkezésére, hogy megtalálja az Ön üzletének vagy kiállításának tökéletes FlexiSlot® megoldását.
Fedezze fel a FlexiSlot® rendszer kínálta határtalan lehetőségeket, és emelje új szintre termékei bemutatását!
Bezárás
Szűrés & szortírozás

Minőségi nútosfal üzlete számára

A nútosfalak / lamellás falak kedvelt üzletberendezési elemek. A kihasználatlan fali- és padlófelületeket hatékonnyá teszi sokoldalúságával. Termékei és ajánlatai azonnal a figyelem középpontjába kerülnek. POS -e igazi blikkfangja lehet.

A FlexiSlot®- rendszer színes, nútokkal ellátott profilokból áll. Az egyes profilokból egész fal vagy termékdisplay készül. A fal nútjaiba árutartó elemek, mint pl. kampók, polcelemek ill. prospektustartók akaszthatók. Az egyszerű rögzítés rugalmas kialakítást tesz lehetővé.

Kínálatunkban szerepel a rendszer ezüstre eloxált, vékony alumíniumkeretbe foglalt verziója is. Fából készült hátfala biztosítja a stabilitást. Ezen alap segítségével különböző FlexiSlot® rendszereket készítünk.


Egyedülálló nútosfal rendszer – az egyszerű termékprezentációtól a kiállítási standokig


Online áruházunkban nem csak profilokat vagy kerettel ellátott elemeket kínálunk. Nagy számban kaphatók padló- és asztali display-ek, fali változatok, ill. a hozzá tartozó árutartók. Teljes szetteket tartozékokkal együtt is megtalálhat online kínálatunkban. Egyetlen vásárlással elérhetők magas minőségű termékbemutatáshoz szükséges eszközök.

Az álló változatok mellett a mobil árudisplayek is növekvő népszerűségnek örvendenek. Görgőkkel ellátva a nútosfalak tetszőlegesen mozgathatók és szállíthatók. Eme tulajdonsága nem csak állandó helyen, hanem vásárokon, rendezvényeken történő alkalmazásnál is előnyt jelent. Másik előnye a gyors összeépíthetősége és szétbonthatósága.

Ezen a módon a FlexiSlot® termékprezentáció gyorsan szállítható egyik vásár helyszínéről a másikra. Attraktív kiállítási standja odavonzza a tekinteteket. Választhat szabadonálló vagy felfüggeszthető modelljeink közül. A tartozékok tetszőleges használatával az árubemutatás számos módon valósítható meg.

Nem csak kiállítások alkalmával válhat állandó termékprezentációs kísérővé nútosfal rendszerünk. Variálhatósága alkalmassá teszi jelenlegi és potenciális ügyfeleinek figyelmének felkeltésére. A display-ek széles választékával értékesítési felületének lehető legjobb kihasználását is lehetővé teszi.

Termékbemutatás megújuló anyagból

Számos, megújuló alapanyagból készült terméket forgalmazunk, melyeket webáruházunkban megfelelő jelzéssel láttunk el.

Ismertetőjegyek:

 • tartós bio műanyagból készült nútosfal
 • megújuló alapanyagokból áll
 • segít a nem megújuló alapanyagok megóvásában
 • tartós alapanyagból készült tartozékokkal kombinálható
   

Üzletkialakítás az Ön ízlése szerint

A nútosfallal történő kialakítás a számos kiegészítő és a standard színek segítségével rengeteg lehetőséget kínál. A display szabad kialakításával árutartóját teljesen az Ön igényeire szabhatja, nem csak a termékeihez, hanem céges arculatához is igazíthatja. Éppen az áruházakban vagy vásárokon lehet jelentősége márkája bemutatásának.

Ahhoz, hogy megtalálhassa az Ön értékesítési helyének megfelelő nútosfalat, először a felhasználási területet kell meghatározni. Szeretne az eladópulton plusz értékesítési helyet teremteni? Ebben az esetben az ügyfelek figyelme célzottan az asztali- és pultdisplayeken elhelyezett termékekre irányul. A nútosfali akasztók ajándékkártyák, utalványok, kisméretű termékek bemutatására kiválóan alkalmas.

Az eladótérben található üres falak gyakran kihasználatlanok, amelyek termékbemutatásra alkalmasak lehetnek. FlexiSlot® moduláris elemmel vagy forgatható fali elemmel attraktív termékdisplay-jé alakítható- árutartókkal és/vagy prospektustartókkal különböző funkciókat láthat el.

Nútosfal- termékprezentáció maximális helykihasználással

Az üres felületek eladásösztönzésre történő felhasználásának másik módja az oszlopborítás. A kerek vagy sarkos oszlopok azon hátrányát, hogy az üzlethelyiségben kitakarják a látóteret, előnnyé alakíthatjuk FlexiSlot® oszlopborítással – az ügyfelek tekintete akaratlanul is termékeire téved.


További lehetőségként ajánljuk üzlethelyisége modern és tetszetős berendezéséhez különféle szabadonálló display állványainkat. - különböző displayek akasztókkal és polcokkal. Fedezze fel forgatható tornyunkat, elemekkel felszerelt ill. félmagas elemeinket. Részben feszítőkerettel vagy nyomattal ellátható felülettel is kombinálható.

Mobilizálható, görgős elemeinket kiállítások, rendezvények vagy értékesítési területének változó részeihez ajánljuk.

Saját gyártású termékként segítjük egyedi elképzeléseinek megvalósításában. A nútosfal profilokat a standard színek mellett további RAL színekben is elkészíthetjük. Egyedi méretek sem jelentenek akadályt.
Standard Profilfarben unserer Lamellenwand

Alkossa meg saját nútosfalát!

A kívánt nútosfal kiválasztása után a következő lépés a fal különböző attraktív árutartókkal történő felszerelése. Komplett megoldás esetén a falat kiegészítőkkel együtt értékesítjük.

Általánosságban a termékdisplayek kampókkal történő felszerelése a jellemző. A nútokba történő egyszerű beillesztése után a termék azonnal kiállítható. Igény szerint és a termék méretének megfelelően a kampó különböző kivitelben kapható.

Kínálatunkban különböző hosszúságú modellek szerepelnek lengőtokkal vagy duplakampóval fém vagy műanyag kivitelben.
schräge Ansicht unseres FlexiSlot Profils
leichtes Einhaken von Zubehör in die FlexiSlot Lamellenwand
 • széles kínálat különböző kampókból nútosfalához
 • árkiírás a termék közvetlen közelében is lehetséges
 • árutartók könnyű rögzítése & flexibilis termékbemutatás
 • különböző termékek hosszútávon történő bemutatása
 • tartozékok további rendszerekhez is alkalmasak
Termékei nem blisztercsomagolásúak? Nútosfalainkat a klasszikus kampók mellett polcokkal, árutartókkal vagy dobozokkal is felszerelheti – pl. cipők kiállítására, ruhaakasztók elhelyezésére.

Az árutartók nagy választékának köszönhetően a FlexiSlot® rendszer bármely üzletágban felhasználható. Fedezze fel a FlexiSlot® nútosfal rendszer által kínált szabadságot. Szerezze be nútosfalát közvetlenül a gyártótól, szívesen ellátjuk szaktanáccsal!
Menü bezárása
Felfelé