schaufensterpuppen_HU

„Magic“ kirakati bábuinkkal új kollekcióját fantáziadús és exkluzív módon mutathatja be. Króm-, arany- fahatású egyedi fejrészekkel egészen különleges hatást érhet el.
 

Bezárás
Szűrés & szortírozás

„Magic“ - a design - kirakati baba

Nem árt, ha a kirakati babákon lévő ruhák felhívják magukra a figyelmet. Extravagáns, fantáziadús és exkluzív megjelenésű „Magic“ bábuink és a különböző alapanyagokból készült kiegészítők magukhoz vonzzák a tekintetet.

A fa elemmel természetes, a króm- és arany hatású elemmel kombinálva a termék prémium minőséget sugároz. „Magic“ kirakati bábuink mind férfi, mind női figuraként kaphatók.

Kategoriebanner_Etalagepoppe_2

Mi a kirakati bábu szerepe?


A kirakati bábu egy életnagyságú figura, ruhákba öltöztetve, demonstrálva azokat használat közben. Reklámként szolgál a kirakatokban és a helyi üzletekben az ügyfelek és érdeklődők figyelmének felkeltésére, ill. ruhatervezőknek termékük bemutatására. A szokványos kirakati babák általában műanyagból, míg a modernebb darabok már többféle anyag kombinációjából, mint pl. műnyag, fa, króm- vagy aranyszínű fémek, készülnek. Ezek ötvözete látványosabbá teszi a kirakati bábut és így az ügyfelek figyelmét is nagymértékben növelheti.

Menü bezárása
Felfelé