Bezárás
Szűrés & szortírozás

A kirakat szerepe: a első benyomás felelőssége


A kirakat gyakran az első benyomás üzletéről, amely akár annyira felkeltheti az érdeklődést az Ön termékei és szolgáltatásai iránt, hogy a potenciális vásárló be is lépjen üzletébe. 

A különböző display-ek és reklámanyagok segítségével a kirakatot kívánságai szerint alakíthatja ki - a látványterv megvalósításában fóliák, monitorok vagy kirakati bábuk nyújthatnak segítséget, csakúgy, mint az egyedi, sokoldalúan felhasználható reklámdisplay-ek.

Tegye kirakatreklámját izgalmassá digitális kijelzőkkel vagy LED elemekkel. A display-ek meleg fénye vagy a mozgó képek fokozott figyelemfelkeltő hatással bírnak a hagyományos kirakati elemekkel ellentétben. 
 
flashmovie-window-rod-system-89.0002.194-7

Digitális kirakat kialakítása


easycubes-WD31

Termékbemutatás kirakati bábukkal exkluzív módon


Werbefolien Sale

Figyelemfelkeltő kirakati reklámfóliák


Kirakati dekorációs elemek és display-ek 

A kirakatok kialakításában az üzletág és a kirakat mérete mellett nagy szerepet játszik a célcsoport is, ezek szempontok figyelembe vételével és az eszközök összehangolásával reklámjai erőteljesebb hatást érhetnek el. Nyomattal ellátott ablakfóliákkal, tetszés szerinti tartalmat lejátszó monitorokkal vagy moduláris termékdisplay-ekkel nagyságrendekkel gyorsabban felkelthető a járókelők figyelme. 

A kirakat méretétől függően választhat a helytakarékos mennyezeti felfüggesztés ill. a szabadon álló display-ek közül - a cél a kirakatfelület ideális, hatékony kihasználása. Mobilis válaszfalakkal könnyen elválaszthatja az értékesítési területtől. 

Kedvezőtlen helyi adottságok esetén a kirakatfelület monitorokkal, LED-keretekkel vagy plakátkijelzőkkel optimálisan kihasználható. A tartalomcsere egyszerűen és gyorsan végrehajtható, a kirakati képernyőkkel számos reklámtartalom lejátszására van lehetősége.

Kirakattervezés, arculatra szabottan

Szeretné, ha kirakata egyedisége révén megkülönböztethető lenne a konkurenciától? A céges arculat szerinti kialakításával biztosítja, hogy márkája emlékezetes maradjon.

Egyedi koncepciókkal - legyen szó akár különleges színválasztásról vagy szokatlan reklámvideókról - a leendő vásárlók tudatában megalapozhatja cége és termékei ismertségét

Olyan moduláris, testreszabható display-ek támogatják Önt ebben a folyamatban, amelyek hosszú távon használhatók a kirakat kialakításához, és nyomattal is elláthatók. A monitorokkal ellátott digitális kirakat vagy a termékdisplay-ek és próbababák akár egymással történő egyedi kombinációja is lehetséges. 

Kirakati koncepció értékesítő automatákkal 

Értékesítés könnyedén - „CombiVend“ rekeszes értékesítő automata

✓ moduláris,  nyomattal ellátható zárható rekeszek nyomattal
✓ különböző választható méretű rekeszek
✓ zárási idő utáni értékesítés

Még több információ »

Keltse fel célcsoportja érdeklődését akciókkal és kedvezményekkel!

A kirakatreklámok a kedvezmények, promóciók vagy információk egyik fontos kommunikációs csatornája. A tartalmak jól láthatók, mindenki számára jól láthatók és hozzáférhetők. A megfelelő display változatos felhasználási lehetőséggel rendelkezik sokféleképpen használható és egyedi nyomattal látható el. Az eredmény egy szemet gyönyörködtető kirakat, személyre szabott hangulattal.

Tervezze meg kirakatát POS eszközeinkkel, hogy teljes mértékben kihasználhassa a kirakatreklámban rejlő lehetőségeket. Fedezze fel a kirakati bábuk, fóliák, kirakati display-ek és monitorok eladásösztönző hatását. Szívesen támogatjuk Önt az értékesítés elősegítése érdekében kirakatának kialakításában.
Menü bezárása
Felfelé