A kirakati displayek és monitorok segítségével eladótere vonzerejét jelentősen megnövelheti leendő vásárlói számára. A kirakat termékeinek és cégének reklámtáblája, ahol bármikor hirdetheti szolgáltatásait. Fedezze fel a célcsoportját megszólító digitális termékeket és display-eket!
Bezárás
Szűrés & szortírozás

Értékesítésösztönzés kirakati displayek és digitális reklámok segítségével

A kirakat az Ön üzletének névjegykártyája - megfelelő eszközökkel könnyen felkelthető az arra járók érdeklődése. A kirakat tetszetős kialakítása sétálóutcákban vagy forgalmas utakon nagymértékben hozzájárul márkája ismertségének és látogatószámának növelésében. 

Profitáljon az attraktív kirakatok cégére gyakorolt promóciós hatásából. Használhat klasszikus márka- és termékmegjelenítéseket, kifejező matricákat vagy digitális kijelzőket.

Míg a klasszikus display egyetlen üzenet közvetítésére alkalmas, addig a monitoron különböző fájlok játszhatók le. Az ablakfólia kiegészítő használatával lehetőség nyílik speciális ajánlatok, promóciók ill. termékek hirdetésére. Válassza ki az Önnek megfelelő típust, mellyel kirakata megjelenését újabb szintre emelheti. 
Werbefolien Sale

Kirakati reklámfólia


Egyedi kirakati fóliák


Az ablakfólia használatával a kirakatüveg buborékmentesen bevonható a kívánt motívummal. Kirakatfóliaként kiváló minőségű reprodukciót biztosít a nyomtatott motívumról. Az ún. Dot-fólia, amely könnyen felvihető buborékok keletkezése nélkül, laikus által is. Használat után könnyedén áthelyezhető és eltávolítható.

A kirakatfólia esetében nem csak egyedi tervezésre és kiváló minőségű digitális nyomatra van lehetőség, hanem bármely formára történő vágásra is. Ez az Ön számára teljes szabadságot jelent a következő kirakat kialakítása során. Tervezzen a  maximálisan az Ön márkájával vagy kirakatával összhangban lévő reklámot.  

Kirakatreklámok digitális eszközök segítségével

A digitális kijelzőkön közvetített kirakatreklámok egyre növekvő népszerűsége a monitorok és lejátszók újrafelhasználhatóságának is köszönhető. A kétoldalas monitoron a videók és képek segítségével az embereket az üzlethelyiségben és előtt is megszólíthatja üzeneteivel. A kétoldalas monitorral az üzlet előtt és az üzletben is elérheti az embereket az ajánlataival.

Hosszútávú használata mellett a láthatóság állandósága nagy mértékben megnöveli a lejátszott reklámok hatékonyságát. 

A nagy fényerőnek köszönhetően hirdetése nemcsak sötétben, hanem közvetlen napfényben is tökéletesen olvasható marad. Használja a digitális kijelzőket termékeinek reklámozására különböző fájlformátumokban, full HD minőségben.
Schaufenster Monitor von der Decke abgehängt

A kirakati displayek adatfeltöltése

A fájlok különböző formátumokban húzhatók át a digitális kijelzőre. A pendrive-ra letöltött képek, prezentációk, videók, diavetítések folyamatosan lejátszhatók. A változó tartalmak mellett a járókelők szívesen elidőznek.

A kirakati monitor MPEG, MP4, aVI, MOV, JPEG és egyéb más formátumok lejátszására alkalmas. Az USB vagy HDMI bemeneten keresztül folyamatosan ellenőrizheti a megjelenített tartalmat.

A számítógépen pillanatok alatt elvégezhető módosításokkal azonnal tud reagálni az esetlegesen felmerülő igényekre. Ezzel az innovatív és modern eszközzel új színt vihet kirakatába. 

Fedezze fel az Ön kirakatába legmegfelelőbb kijelzőt

Kínálatunkban számos displaytípus áll rendelkezésre kirakati reklámjához, amelyek rövid időn belül alkalmazhatók. Az így felszerelt kirakat értékesítésösztönző hatásáről ugyanilyen rövid időn belül meggyőződhet. 

Kirakatfeliratok, digitális képernyők, klasszikus kirakati display-ek vagy kirakati bábuk segítik Önt kirakata kialakításában. A különböző elemek kombinációjával maximálisan kiaknázhatja a kirakatreklámban rejlő lehetőségeket. Személyre szabott tanácsadással ill. egyedi displayek gyártásával segítjük Önt elképzelései megvalósításában. 
 
Menü bezárása
Felfelé