Megbízható asztali- és padló laptartó, dekoratív, kiváló minőségű pormociós termék a POS területén. Széles kínálatunkat itt találja.

A laptartó egy reklámhordozó eszköz, mely promóciós információkat jelenít meg a POS területén. Az üzleti élet minden területén alkalmazható tartó. Legyen szó levelekről, plakátokról, menükártyáról vagy bármilyen más információról és nyomtatott anyagról, a laptartó segítségével ott jelenik meg, ahol az ügyfélnek szükséges és ahol várja.

Használja a sokoldalú alkalmazási lehetőségű plakátállványainkat, tartóinkat és displayeinket.  Gyártóként a terjedelmes kínálat mellett lehetőséget kínálunk egyedi méretek gyártására is.

Legyen szó L-tartóról, A-tartóról vagy padló laptartóról, örömmel tájékoztatjuk Önt.

  1. 1 Tól 3
Hatékonyan szeretné ajánlatát és információit a POS-en bemutatni? Akkor használja sokoldalúan kihelyezhető plakátállványainkat és plakáttartóinkat. Kínálatunkban asztali és padló állványoktól az "A” állványokon és étlaptartókon keresztül az egyedi, speciálisan ügyfél igényeknek megfelelő megoldásokig, mindent megtalál. Nagy választékban kínálunk DIN formátumú megoldásokat.
Menü bezárása

Mutassa a termékeket
Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Amennyiben nem ért egyet, kattintson ide.

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé