A megfelelő higiéniával megelőzhető a kórokozók átvitele, egyúttal gondoskodik üzeme, üzlete vagy étterme tiszta összképéről. Magasan frekventált helyeken különösen fontos a kezek fertőtlenítése, tekintve, hogy a fertőzések 80%-a kéz által történő átvitellel terjed. Higiéniai állomásunkkal és fertőtlenítő oszlopainkkal hatékony megelőzést biztosítható.

Bezárás

Még több higiénia biztosításáért az Ön cégénél fertőtlenítő állomásokkal

Higiéniai állomásainkat és a fertőtlenítő oszlopainkat használhatja a bejáratnál, az étkezdében, a WC-k előtt vagy a tárgyalókban. Ne adjon esélyt a vírusok és baktériumok terjedésére!
A mobil fertőtlenítő adagolók monitorral is kaphatók, melyeket hirdetési képernyőként vagy oktatóvideó bemutatására is felé lehet használni. A fertőtlenítő állványok használata  főként a következő területeken elterjedt:

  •     kórházak
  •     állami intézmények
  •     éttermek
  •     szállodák
  •     kiskereskedelem
  •     bevásárlóközpontok


Hatékony higiénia minden iparágban

Rendszereink Steripower kézfertőtlenítő eszközökkel vannak felszerelve. A kéz behelyezésekor a permet érzékelő segítségével aktiválódik, így a higiéniai adagoló érintés nélkül használható. A vírusok és baktériumok átvitele ezáltal kizárható. Dörzsölje be a kezét a fertőtlenítőszerrel. A kórokozók elterjedésének megakadályozása érdekében hagyja rövid ideig hatni a szert.

Higiéniai állomásunk stabil talpazata révén probléma nélkül elhelyezhető bármely cégnél vagy bejáratnál. A fertőtlenítő oszlopok kiváló minőségű kialakításának köszönhetően korszerűsítheti helyiségeit, modern látványt kölcsönözve. Egyúttal felhívja ügyfelei figyelmét a  fertőtlenítés lehetőségére.

Higiéniai állomás használat közben
Menü bezárása
Felfelé