Kategoriebanner_Tensatoren_HU

Kiváló minőségű kordonoszlopok a Tensator® márkától

A Tensator® márka neve egyet jelent az innovációval, funkcionalitással, biztonsággal és a minőséggel. A népszerű kordonoszlopokat világszerte használják mobil lehatárolóként számos területen. Pillanatok alatt elmozdíthatók, és így a lehető leggyorsabban biztosítják a biztonságot és a rendet.

A rend és a biztonság a mindennapi élet fontos részét képezi számos iparágban. A repülőtereken, ruházati boltokban vagy közintézményekben a sorok rendezett irányítására, különböző zónák elhatárolására vagy bizonyos területek biztosítására szolgálnak.
 

Legnépszerűbb Tensator® termékeink

Webáruházunk választékában a Tensator® különböző állványait találja. Különböző hevederszínek és talpalapanyagok közül választhat. Válassza ki az Ön vállalkozásának megfelelő terméket:

A kordonoszlopok használata

Ugyan egyszerű termékek, de nagy hozzáadott értéket képviselnek. Számos cél elérésére használhatók. A hevederek egyszerű megfeszítésével területeket lehet kijelölni és emberek áramlását strukturálni.

A Tensator® optimális feltételeket biztosít a célok megvalósításához. A körülbelül egy méteres magasságuk optimális, melyhez minőségi és tartós, minden oszlopon 3 heveder társul a területek elkerítésére vagy elhatárolására. Ez számtalan lehetőséget biztosít a biztonsági zónák kijelölésére és a várakozási területek rendben tartására.

Az oszlopoknál több lehetőség közül lehet választani: Az egyszerű, fekete színű oszlop mellett választhatja a fényes, krómozott változatot is. A kiválasztott oszlop színe kombinálható az Ön által választott heveder színével. A megfelelő Tensator® termék kiválasztása után számos előnyét élvezheti.
 

Szabadon mozgatható

Egyszerű és gyors újrapozicionálás

Magas minőség

Minőségi termék a talptól a hevederig.

Optimalizálás

Kevés ráfordítás- több biztonság és rend 

Lezárás könnyedén

Kínálatunkban nemcsak Tensator®  termékeket talál, hanem számos más korlátot és személyirányító rendszert is. A sokféle funkcionális cikk mellett számos más, beltéri és kültéri használatra szánt rendszer, valamint a hozzájuk illő kiegészítők is megtalálhatók.

Míg a beltéri használatban a formatervezés és a funkcionalitás játszik szerepet, a kültéri használatban inkább a nagyfokú stabilitás biztosítása élvez prioritást. Ezt különböző üreges talpakkal biztosítjuk, melyek könnyen feltölthetők homokkal vagy vízzel, így biztosítva a megfelelő stabilitást.

A megfelelő tartozékokkal a különböző rendszerek bannerekkel vagy más rögzítési lehetőségekkel is felszerelhetők. A különböző fali tartók különösen praktikusak, a hevederek vagy kötelek egyszerűen beakaszthatók. Így a kordonok a megfelelő tartozékokkal könnyen tökéletesíthetők.

 

Sokoldalú felhasználás a legkülönbözőbb területeken

A magas szintű funkcionalitásnak köszönhetően használata számos gazdasági szektorban elterjedt. .A következő területek profitálnak leggyakrabban előnyeiből: 
Menü bezárása
Felfelé