Célozza meg a megfelelő kültéri reklámmal a nyilvános helyeken megforduló embereket – aknázza ki az ebben rejlő potenciált! A különböző megjelenési formákkal sok leendő ügyfelet megszólíthat.

A kültéri reklámok (Out of Home Media) a legkülönbözőbb helyeken és módon elhelyezhetők. Bannerreklám, sátrak, különböző állványok - pl. Point of Sale. Különböző attraktív termékeket kínálunk célzott reklámjához, hirdetéseihez.
Bezárás
Filter & Sort

Célkitűzései megvalósítása

Segítségünkkel egészen egyszerűen kialakíthatja kültéri reklámmal kapcsolatos elképzeléseit, online shopunk segítségével. Nem egyszerű megtalálni a cége és felhasználás céljának megfelelő terméket megtalálni. A cél az üzenetre való figyelemfelkeltés.

Kültéri hirdetésekkel növelhető cége ismertsége, megszólíthatók bizonyos célcsoportok. Éppen futólag vagy várakozás közben – hatással van mindenkire.

Sétálóutcák vagy építési területek, ill. forgalmas utcák épületeinek falai, optimális elhelyezést biztosítanak az Out of home médiáknak, hiszen nagyobb figyelmet kapnak. Mivel ezzel sok hirdető tisztában van, ezért mindenki megpróbálja a legegyedibb módon magára vonni a figyelmet.

Kevésbé látogatott helyeken kisebb a konkurencia. A fókusz a járókelők figyelmének felkeltésére és a potenciális érdeklődők gyűjtésére irányul. Igény szerint számos, eladásösztönző kültéri megoldást kínálunk.

A kültéri reklám nem definiálható csak nagyság, rögzítés vagy felhasználási terület alapján – olyan rugalmas és változtatható, mint semmilyen másik.

A kínálat a City Light poszterektől kezdve a kerékpártartó állványokon keresztül a különböző banner display-ekig és annál tovább terjed. A különböző termékeket vandalizmus elleni védelmük, magas minőségük mellett időjárásállóságuk teszi minőségivé. Emellett világítással rendelkező reklámjaink állandóan elérhetők.

A közterületeken elhelyezett reklámok nem filterezhetik a célcsoportokat - feladatuk nem kisebb, mint az arrajárók figyelmének első benyomás alapján történő megnyerése.

Mobil kültéri reklámeszközök

A kültéri reklámok nagy választéka hozzájárulhat hirdetései célirányos hatásosságához. Sokan azonosítják a kültéri reklámokat nagy méretű plakátokkal, a régebbi hagyományos henger alakú hirdetőoszlopokkal vagy házhomlokzaton elhelyezett nagyfelületű bannerekkel.

Manapság a kisebb és nagyon hatásos, flexibilis és kedvező árú reklámfelületek is elterjedtek, melyeket főként brandépítésre ill. más kampányba visszanyúlva, ún. emlékeztetőként használnak.

A kisebb reklámfelületek előnye a gyors alkalmazkodóképesség és a nagy mobilitás. A nagyobb bannerdisplayekkel vagy a hirdetőoszlopokkal szemben gyorsan felépíthetők és lebonthatók. A reklámtartalmak gyorsan kicserélhetők, a reklámhordozók áthelyezése egyszerűbb.

A megállítótábla egy jó példa erre: az „A”- állvány összecsukhatók és kis helyen tárolhatók. Közvetlenül az ügyfelek „útjában állnak” - a rajtuk szereplő információkat nem lehet nem észrevenni. Egy megfelelően attraktív, jól megszólító reklámüzenettel egy nagyon hatékony reklámeszköz válhat belőle. Kínálatunkban egyaránt találhat szél- ill. időjárásálló megállítótáblákat. 

Zászlókat ill. strandzászlókat gyakran találunk az üzletek előtt. A bannerek pedig általában kerítésre, rácsokra, homlokzatokra kerülnek rögzítésre. A reklámhordozók klasszikusa a plusz funkcióval rendelkező kerékpártároló.

Hasonló hatást válthatnak ki a gasztronómiában vagy a rendezvények alkalmával használatos sátrak, pavilonok vagy ernyők. Mivel ezek alapvetően nem reklámhordozók, ezért az ezeken elhelyezett hirdetések feltűnőbbek lehetnek.

Az áthelyezhető termékek ideálisak rövid idejű promóciókhoz, mint pl. vásárok, kiárusítások és kiállítások alkalmával. Rövid idő alatt rengeteg emberhez juthat el az üzenete. Ezekhez a termékekhez számos kiegészítőt kínálunk,melyet szintén megtalál webshopunkban.

Mint láthatja, lehetőségeink széleskörűek. Nem csak alapfelszerelést kínálunk, hanem átfogó kiegészítő termékkínálattal rendelkezünk. Igény szerint tanácsadással segítjük Önöket a tökéletes megvalósításig. Megbízható partnere vagyunk mind a nagy képernyős, mind az analóg adathordozóval rendelkező digitális berendezések terén.

Reklámeszközök nagy látótávolságra

A kültéri reklámok alkalmasak feltűnő és nagy területen történő hirdetések bemutatásra. A reklámhordozók már messziről felhívják magukra a figyelmet, melyet figyelemfelkeltő reklámbannerek és vonzó reklámfelületek biztosítják. Döntő fontosságú a kültéri reklámok mérete és elhelyezése is.

A szabadtéri promóció egyik jellemzője, hogy rugalmasan elhelyezhető - házak falain, szabad felületeken terekben vagy szűk helyeken bannerkeretek segítségével. A bannerkeret rendszerek reflektorokkal vagy LED szalagokkal gyorsan használatra kész állapotba hozhatók.

A reklámbannereknek egyedi hirdetési hatékonyságuk van a nyilvános helyeken - használatuk forgalmas utcákon, homlokzati reklámként vagy gyalogos zónákban megszokott. Statikailag tesztelt konstrukciók biztosítják a szél- és időjárásállóságot.

Az attraktív táblák szintén a szabadtéri marketing részét képezik. Megtalálhatók cégek bejáratánál, helyiségeiben, építkezéseket vagy a közterületeket jelölik. Saját nyomdánknak köszönhetően reklámtáblákat, reklámfóliákat stb. nyomtathatunk.

Reklámhordozóink jó láthatósága és a bannercsere egyszerűsége teszi a rendszereket olyan népszerűvé. Ily módon a bannerhirdetés is lehet aktuális és változtatható. A hozzáillő, kiváló minőségű nyomtatással ellátott bannert házon belül nyomjuk, webáruházunkban megrendelhető.

Hatásos elemekkel a kültéri reklám különböző formáin keresztül az emberek széles tömegét érheti el. Az óriásplakátok és a hosszú távú reklámozás mellett a kültéri reklám számos más formájához megfelelő felszerelés található. A fent leírt banner rendszerek például állandó promócióhoz használhatók.

Az ambient média területén mobil megoldásokat kínálunk Önnek. Digitális megállítótáblákkal és információs oszlopokkal a hirdetési tartalom előre megtervezhető. A járókelők különös figyelmet fordítanak a digitális displayekre Az analóg reklámhordozókhoz képest a digitális megoldások egyszerre több tartalmat képesek lejátszani.

Kültéri reklám, mint cégének szerves része

A kültéri reklámok néha ideiglenesen, néha hosszú távon is használatosak. Nemcsak a különféle hirdetési célok megvalósításának lehetőségét kínálják - az Out of Home Media az üzletfelszerelés szerves részévé válhat.
Az olyan termékek, mint a kerékpártartók, a strandzászlók vagy a cégtáblák rövid idő alatt bejárata részévé válnak, mely nem csak az eladásösztönzésben hat pozitívan, hanem cége imázsának is jót tehet.

A kültéri reklám integrálásával növelhető cége ismertsége. Zászlókkal vagy kültéri reklámállványokkal cége már messziről látható. A reklám ily módon egyfajta útjelzővé válik az ügyfelek számára. Ügyfélköre és az Ön sikere ily módon tovább bővíthető.

Használja a kültéri reklámot állandó frissítésként, vagy figyelemfelkeltőként különleges eseményeken. A termékeink által felkeltett figyelem sokféle célra felhasználható. Ideiglenes használat esetén a mobilitás nagyobb szerepet játszik.

Vigye prezentációját új szintre egyedülálló kültéri hirdetésekkel. Hirdesse meg sikeresen ajánlatait, szolgáltatásait vagy eseményeit! Célozzon meg konkrét ügyfélcsoportokat vagy egy szélesebb réteget! Kövesse hirdetési célkitűzéseit megkötések nélkül!

Biztosítjuk a megfelelő minőségű terméket tervei tökéletes megvalósításához!

Az eladásösztönzésben szerzett 30 éves tapasztalatunkkal igyekszünk tanácsokkal és szolgáltatásainkkal segíteni Önöket. Sok termékünk nyomható meg egyedileg az Ön logójával vagy szlogenjével. Saját gyártásunknak köszönhetően speciális termékek gyártására is lehetőség nyílik, így termékei eltérnek a megszokott átlagtól és növelhetik a reklámok hatását.

Felhasználási javaslatok

Bannerkeretek tartós kültéri hirdetéshez

Bannerrahmen für effektive Außenreklame

Kültéri reklám kerékpártárolóval

Außenwerbung im Bereich Verkehr
Menü bezárása
Felfelé