landingpagebanner_stick_and_glide_HU

Szabadalmaztatott Stick'n Glide öntapadós pultdisplay

A szabadalmaztatott Stick'n Glide funkcióval rendelkező pultdisplay minden sík, vízszintes felületen tapad, méghozzá ragasztó nélkül. Az egyedi formának és a kiváló minőségű nyomatnak köszönhetően a mini display teljesen termékre szabható. Asztalra vagy pultra helyezve hatásos reklámként funkcionál. Növelje márkája ismertségét innovatív displayünkkel!

Stick'n Glide hatás

- Mit jelent?

Stick'n Glide egy olyan innovatív display, mely egyedi megoldásának köszönhetően ragasztó nélkül is megtapad egyenletes felületen. A szívóhatás a sima felület és a display közötti vákuum segítségével keletkezik. Nem tud eldőlni, és nem lehet egyszerűen felemelni és elvinni. Eső- és időjárásálló és erős napsütésnél is megőrzi színeit. Mind bel- , mind kültérre mutatós darab. 
Asztali ételajánló éttermébe? Attraktív italajánló pub-jába? „Stick'n Glide“ display állványunk termékei vagy szolgáltatásai hatásos reklámállványaként funkcionálhat! Elhelyezésével azonnal felkelti vendégei és ügyfelei figyelmét. A Stick'n Glide hatás hosszútávú stabilitást biztosít.
A „Stick'n Glide“ display újrahasznosított műanyagból készül, kiváló eszköze az egyedi formakialakításnak és nyomatnak.
 

Egyedi igények szerint 

Az alapanyagot az Önök kérésének megfelelő méretben és nyomattal készítjük, melynek végeredménye egy teljesen egyedi, az Ön termékére szabott dísplay.  

Igény esetén a terméket előtéttel vagy tartóval is ellátjuk, melyekkel kiegészítve szórólap- vagy söralátét- tartóként is funkcionálhat.

Állítsa a Stick'n Glide display-t az Ön márkájának szolgálatába - szívesen testre szabjuk az Ön információi alapján.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére, forduljon hozzánk kérdéseivel!

 

Kapcsolatfelvétel »
Menü bezárása
Felfelé