FlexiSlot® nútosfal panel egyedi méretben

Cikkszám: 51.0036.1871
ÚJ
ÚJ

Főbb termékjellemzők

  • műanyag nútosfal alumínium kerettel
  • ideális falak kialakításához
  • egyedi méretek igény szerint felárral
  • számtalan tervezési lehetőség a kiegészítők segítségével
termék részletek »

Specifikáció

oldalszám egyoldalas
keret anyaga alumínium
hátfal anyaga MDF
hátfal színe kezeletlen
mélység 19 mm

Leírás

A nútos falelemmel új szintre emelheti üzlete falainak megjelenését. A FlexiSlot® panel különböző színekben kapható, és a tartozékokkal egyedivé alakítható. Az eredmény egy olyan információhordozó vagy termékbemutató elem, amelyet pontosan az Ön kívánságaihoz igazíthat, és amely könnyen kezelhető. A panel műanyag lamellákból áll, ezüst eloxált alumíniumkerettel. Az egyszerű és filigrán keret kiváló minőségű megjelenést biztosít.

A bekeretezett FlexiSlot® profilok hornyokkal rendelkeznek, amelyekbe a tartozékok beakaszthatók. A kiválasztott prospektusrekeszek vagy árutartók, például polcok vagy kampók, nagyon rövid időn belül áthelyezhetők a falon. A tartozékok széles választéka sokoldalú tervezési lehetőségeket teremt. Az adott felhasználási helyen a stabil és ugyanakkor könnyű panel kis erőfeszítéssel rögzíthető. Több elem zökkenőmentesen kombinálható egymással. A FlexiSlot® lamellás panelelem lehetővé teszi a kihasználatlan felületek termékbemutatásra történő felhasználását. Fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket oszlopburkolatként, központi displayként vagy kiállítási displayként is.
Mindent egybevetve, a FlexiSlot® panelelem változatos megjelenítési lehetőségeket biztosít a szabványosított és ezért költséghatékony tartozékok széles választékával.
Menü bezárása

Mutassa a termékeket
Felfelé