Textilbannerek feszítőkerettel |LED világítással vagy világítás nélkül
 

Kiváló minőségű, nagy méretű feltűnő hirdetések – a különböző rendszerek segítségével tartalmait hangsúlyosan helyezheti előtérbe. Akár bel-, akár kültéren – rendszereinkkel teljes mértékben ki tudja aknázni eladásösztönzési potenciálját.
 

Legnépszerűbb termékeink

Kategoriebanner_Indoorsysteme_HU
Reklámjai beltéren történő hatásos elhelyezéséhez akár a világítással rendelkező akár anélküli textilkeretek szóba jöhetnek. A keretek rendszerint egy egyszerű, núttal ellátott, a banner befeszítésére alkalmas alumínium keretből állnak. Akár állványként, akár falhoz rögzítve, akár függesztve magára vonja az ügyfelek és látogatók figyelmét.

Világítás nélküli rendszerek

A textil feszítőkeretek kiválóak nagy méretű, plakátszerű reklámok megjelenítésére. A magas minőségben nyomott textilbannerek a különböző keretekbe tökéletesen belefeszülnek. POS felhasználásban, irodákban és számos más területen attraktív, nagy figyelmet kiváltó blikkfang-ként szolgál. Ezt a hatást egy megfelelő banner segítségével hatékonyan kamatoztathatja eladásösztönzésében ill. márkájának kialakításában.

Világítással rendelkező rendszerek

Miközben a világítás nélküli rendszerek csak bizonyos időtartamra keltik fel a figyelmet, a világító keretek szünet nélkül használhatók. LED modulok segítségével a reklámbannerek egyenletesen kerülnek megvilágításra. A ragyogó fényhatások éppen a sötét téli hónapokban hívják fel reklámüzenetére a figyelmet. Plusz fényforrásként a helyiség atmoszférájához is pozítívan járul hozzá.
Kategoriebanner_Ourdoorsysteme_HU
A jól elhelyezett kültéri reklámok különösen jól alkalmasak potenciális ügyfeleket nagy számban megszólítani. Sétálóutcákban, kültéri eseményeknél nagyon hasznos reklámeszköz.

Az időjárási körülmények miatt kültéri rendszereinknek különleges feltételeknek kell megfelelnie. Az alább bemutatott modellek ezeket hosszú távon teljesítik. Választhatnak világítással rendelkező vagy e nélküli modellek közül.

Digitálisan nyomott banner világítás nélküli keretekhez

Fedezze fel kiváló minőségű bannereinket világítás nélküli textil feszítőkeretéhez, melyet szívesen ellátunk digitális egyedi nyomattal. Nyomtatás előtt ellenőrizzük az Önök által kapott adatokat a legoptimálisabb nyomtatási eredmény érdekében. Igény esetén felár ellenében ezeket elkészítjük Önöknek.

Digitális nyomott banner háttérvilágításhoz

A világítással rendelkező textilkerethez megfelelő, digitálisan nyomott bannert a termékkel szállítjuk. Az egy- vagy kétoldalas LED keretek bannere elősegíti motívuma homogén megvilágítását. Egyoldalas keretnél Block-Out banner gondoskodik arról, hogy a fényerő ne szóródjon szét és az kizárólag arra az egy oldalra fókuszáljon.

Tartozékok Stretchframe feszítőkerethez

Textilkeret választékunkhoz számos kiegészítőt kínálunk online shopunkban. A magas minőségű bannerek mellett további termékeket is talál keretei felszereléséhez.
Menü bezárása
Felfelé