Adjon a plakátjának megfelelő keretet! Plakátkeretkínálatunkban mindent megtalál ami pattintós keret, plakát tok vagy poszterfólia. Mindegy, hogy fali-, reklámplakát az eladótérben vagy akciós kínálat a kirakatban, itt megtalálja a megfelelő keretet az összes felhasználási igényhez.

több információ »

  1. 1 Tól 3

Ezüst színű, eloxált alumínium kipattintós, vagy más néven click kereteink, plakátfeszítő kereteink, képkereteink és ún. becsúsztatós kereteink vásárlói információk, látogatói tájékozatók, promóciós anyagok megjelenítésére szolgálnak. Elegáns, egyszerű megjelenésük bármilyen környezetbe illeszkedik. Használhatók beltérre, de kaphatók kültérre alkalmas kialakítással is, sőt zárható kivitelben is, ha a biztonság elsődleges fontosságú. A keretekhez széles választékban kínálunk poszter zsebeket, plakát tokokat, PVC fedő-/védőfóliákat. Gyártói kapacitásunknak köszönhetően kereteink nem csupán a szokásos nyomdai méretekben ("A" és "B"), hanem a standardtól eltérő, egyedi méretekben is rendelhetők. A keretprofil szélességét tekintve is jelentős választékkal rendelkezünk.

Menü bezárása

Mutassa a termékeket
Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Amennyiben nem ért egyet, kattintson ide.

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé