Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Adatvédelmi megállapítások
OK

LED világító plakátkeret „Simple”, egyoldalas

  • fekvő- vagy álló betétformátumok
  • egyszerű csere a csíptetőprofilok segítségével
  • LED-ek és speciális akril réteg a homogén háttérvilágításhoz
  • kiváló minőségű, ezüst eloxált keret
  • különleges lapos megjelenés
  • kérésre nyomattal
    Leírás
Válassza ki a kívánt "LED" világító keretet a kívánt méretben, és állítsa be álló vagy fekvő formátumban, a falra szerelhető két horog segítségével.

A homogén háttérvilágításban elhelyezett hirdetése tartós benyomást kelt ügyfeleiben. A hátsó speciális akrillap a fény egyenletes eloszlását biztosítja.
Hirdetését PET-fólia védi. A fólia könnyű leválasztása és a bevált pattintós keret technológia már a kezdetektől könnyűvé teszi hirdetése cseréjét.

Modern és feltűnő módon minden figyelem az hirdetésére irányul, a gyengén megvilágított folyosókon és a kiállítási csarnokokban is: a megvilágított keret által hirdetései tökéletesen érvényesülnek!

A 18 mm-es helytakarékos keretmélységgel még a keskeny lépcsőházak sem jelentenek problémát a „Simple“ rendszer számára.

Használja a „Simple“ LED fénykeretet kreatív módon: hirdessen egy új kozmetikai termékeket, egy éppen futó mozifilmet vagy egy fontos eseményt!

A különleges fényerővel rendelkező vevőmegállító áramellátása az alsó oldalra szerelt kábel segítségével történik, amelynek 3,5 méteres hosszúsága probléma nélkül garantálja a legközelebbi áramforráshoz történő könnyű csatlakozást.

Emblémázási igény esetén szívesen állunk rendelkezésére, keressen bennünket egyedi ajánlatért!
anyag alumínium / akrilüveg / PET
felület, felszín eloxált
szín ezüst
mélység (külméret) 18 mm
világítás LED-ek
csatlakozás 3,5 m kábel, hálózati csatlakozóval
terjedelem, méret egyoldalas
nyomtatás nyomat nélkül

 17.289,00 Ft* -tól

/ darab

Válasszon változatot:

behelyezhető formátum