Kategriebanner_Twin_Pusher_HU A Twin-Pusher termékeit a polc elejére tolja – tisztán és egyenletesen – az áru a vezetősínben marad.
Bezárás
Filter & Sort
A legfontosabb tudnivalók a Twin-Pusher-ről

  •     áruadagoló rendszer speciálisan a kerek csomagolású termékeknek
  •     az áru nem ugrik ki a vezetősínből
  •     egyenletes áruadagolás
  •     Twin-Pusher kombinálható keskeny és széles termékek számára


Termékadagoló kerek termékek számára

A Twin Pusher az optimális termékadagoló rendszer lapos és kerek termékekhez, mint például italos- és fűszeresdobozokhoz, samponos flakonokhoz, krémekhez és deókhoz.  A hagyományos áruadagolónál a kerek termékek gyakran nem maradnak a sínben, hanem oldalra kitolódnak, úgyhogy a rekeszosztók is elmozdulnak.  A Twin-Pusher adagoló megszünteti ezt a problémát, mert a rekeszosztó T eleme szilárdan csatlakozik az adagolóhoz. A termék a sínben marad - az eredmény egy rendezett és egyenletesen elosztott polc – ez várja ügyfeleit.

Mind a keskeny termékek, pl. az italosdobozok, mind a széles termékek pl. a samponosflakonok előretolhatók a Twin-Pusher áruadagoló rendszerrel. Ha két db Twin Pusher adagolót egy univerzális adapter segítségével összeköt, szélesebb termékeket adagolhat a sínben, ezáltal Ön határozza meg a rekesz szélességét. A Twin Pusher termékadagoló ezáltal szinte minden termékhez használható az élelmiszer- és drogéria szektorban.


Menü bezárása
Felfelé