E2C168E9CEEB3347346EAA86677B14B6
entwicklung_cad-zeichnung

CADTermékfejlesztésre különböző okok miatt lehet szükség, pl.: piaci változások, egyedi ügyféligények. A fejlesztés első lépése az igények, elvárások egyeztetése. Azt ezt követő ötletek, első vázlatok megjelenítésére különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. Ezekből az első rajzokból CAD programokkal 3D látványtervek születnek, melyeket az ügyfelek elektronikus úton kapnak meg.

A következő lépés a termék fejlesztésében a műszaki rajz. Ezt követően a fejlesztők ezután elkészítik a termék részletes rajzát, az összeszerelési útmutatót és a prezentációt. Ezután kerül bemutatásra az ügyfélnek projektleírással együtt. Ekkor ügyfelünk ellenőrizheti hogy az elképzeléseinek megfelel-e a termék. Igény esetén módosítások után jóváhagyást ad a minta elkészítésére.
aluminiumverarbeitung

PrototípuskészítésAz úgynevezett digitális prototípus készítéssel a VKF Renzel funkcióanalízist, mozgásszimulációt és összeszerelési ellenőrzést végez számítógépen. A virtuális, számítógépen készített modell alapján elkészül a Rapid Prototípus, – ez az eljárás megfelel egy gyors modellépítésnek – az első műanyag minta. Ez a modell a Papid Prototípus készítő gépen készül. Amennyiben ez a minta megfelel az ügyfélnek, akkor engedélyezi széria legyártását és termék legyártásához vezető út véget ér.
Menü bezárása
Felfelé