Reklámbanner FreeOceanTex SEAQUAL® YARN-ból

Cikkszám: 16.0167.1
Kívánságlista
Rendelési érték
10.000,00 Ft 35.000,00 Ft 100.000,00 Ft
még 100.000,00 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz
4.900,00 Ft 3.600,00 Ft Ingyenes szállítás
Szállítási költség
* Minimális nettó rendelési termékösszeg 10.000,00 Ft

Letölthető dokumentum

Főbb termékjellemzők

  • 100 %-ban újrahasznosított anyagból, 62 %-SEAQUAL® YARN
  • fenntartható alternatíva
  • OEKO-TEX 2. osztály szerinti tanúsítvánnyal rendelkező szublimációs festékek
  • A Seaqual kezdeményezés támogatása
  • bannerre varrott Seaqual címkék
  • minimális rendelési mennyiség 1 m2
termék részletek »

Specifikáció

Cikkszám

Leírás

Vegyen aktívan részt a környezetvédelemben, és válassza újrahasznosított dekorációs bannerünket, mint fenntartható alternatívát!

A SEAQUAL® YARN anyagból készült új alapanyagok fenntartható alternatívája a hagyományos, poliészterből készült dekobannereknek. Használható textilfeszítő keretekben, displayekben vagy mennyezeti felfüggesztésként, a hagyományoshoz képest változatlan funkcióval. Egy olyan környezettudatos alternatívát kínál, amely 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, 62%-a Seaqual újrahasznosított tengeri műanyag, 38%-a pedig újrahasznosított poliészter. A felhasznált szublimációs tinták OEKO-TEX 2. osztályú tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A műanyaghulladéktól a dekorációs bannerig - a feldolgozási sorozat a Seaqual Initivative-val kezdődik. Ez az együttműködő közösség világszerte óceántisztítási programokkal dolgozik. Elkötelezettek amellett, hogy felhívják a figyelmet az óceánok műanyagszennyezésének problémájára, és megoldást találjanak a globális problémára. Elkötelezett munkatársaik összegyűjtik a műanyagot óceánjainkból, folyóinkból, strandjainkból és torkolatainkból, és újrahasznosítják műanyagchi Ezeket a forgácsokat fonalgyártó partnereknek szállítják, akik fonalat gyártanak belőlük. Ebből az újrahasznosított fonalból készül a textil, amelyet dekorációs vagy promóciós bannerekként használunk. A fenntartható festékeket használva a bannerek egyedileg nyomtathatók a kívánt motívummal.

A teljes terméklánc teljes mértékben nyomon követhető. Ennek érdekében a SEAQUAL® YARN (újrahasznosított tengeri műanyag) dekobannerekre címkék kerülnek, amelyek a SEAQUAL® YARN (újrahasznosított tengeri műanyag) felhasználását bizonyítják. Minden egyes bannerhez egy Seauqal tanúsítványszám tartozik, amely lehetővé teszi a tengeri műanyag eredetének visszakövetését.

Válassza a SEAQUAL® YARN-ból készült hirdetési bannerünket, és járuljon hozzá az óceánok megtisztításához!
Menü bezárása
Felfelé