„Quattro” mobil higiéniai védőfal

Cikkszám: 51.0212.11
Kívánságlistám
Rendelési érték
10.000,00 Ft 35.000,00 Ft 100.000,00 Ft
még 100.000,00 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz
4.900,00 Ft 3.600,00 Ft Ingyenes szállítás
Szállítási költség
* Minimális nettó rendelési termékösszeg 10.000,00 Ft

Downloads available

Főbb termékjellemzők

  • mobil válaszfal
  • stabil kivitel
  • egyedi kivitel 10 darabtól
termék részletek »

Specifikáció

Cikkszám

Leírás

Az ezüst eloxált alumínium alapkeretből és az átlátszó akril panelből készült "Quattro" mobil elválasztó átlátszó és rugalmasan használható válaszfal, amely hatásosan de diszkréten különít el egymástól ügyfeleket, betegeket, személyzetet és területeket. Így elkerülhető a szoros érintkezés anélkül, hogy a szoba kisebbnek tűnne.

A válaszfal praktikus elem a védelem rövid időn belüli és a helyzettől függő létrehozásához. A 4 fékezett lengőkeréknek köszönhetően a bemutatott cikk könnyen mozgatható és mobilis. A hosszú sorok, a rendezetlen területek vagy az új higiéniai előírások elválasztást vagy rendet tesznek szükségessé.
Egy válaszfal használatával a jelenlévő személyek fizikailag elkülöníthetők egymástól, és így védve vannak egymástól. Az új helyzetekre való reagálás érdekében ez a mobil köpőpajzs gyorsan elhelyezhető, ugyanakkor szilárd állást biztosít.
Az átlátszó panel biztosítja, hogy a használati terület vizuálisan ne csökkenjen a válaszfal használata ellenére sem. A falra történő nyomtatás információs és reklámszövegek közvetítésére kérésre lehetséges. Tervezze meg az ideális válaszfalat a felhasználási területéhez.

Tartozék

több...

Ügyfelek akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is megvásárolták

több...
Menü bezárása
Felfelé