„Quattro” mobil higiéniai védőfal

Cikkszám: 51.0212.11
  • mobil válaszfal
  • stabil kivitel
  • egyedi kivitel 10 darabtól
termék részletek »

Specifikáció

alapváz anyaga alumínium / acél
profil típus négyszög 30 x 30 mm
alapváz színe ezüst
lemez anyaga akril
lemez színe víztiszta
látható méret szélessége 1.440 mm
látható méret magassága 940 mm
teljes szélesség 1.500 mm
teljes magasság 2.000 mm
mélység 800 mm
görgők száma 4 fékezett

Leírás

Az ezüst eloxált alumínium alapkeretből és az átlátszó akril panelből készült "Quattro" mobil elválasztó átlátszó és rugalmasan használható válaszfal, amely hatásosan de diszkréten különít el egymástól ügyfeleket, betegeket, személyzetet és területeket. Így elkerülhető a szoros érintkezés anélkül, hogy a szoba kisebbnek tűnne.

A válaszfal praktikus elem a védelem rövid időn belüli és a helyzettől függő létrehozásához. A 4 fékezett lengőkeréknek köszönhetően a bemutatott cikk könnyen mozgatható és mobilis. A hosszú sorok, a rendezetlen területek vagy az új higiéniai előírások elválasztást vagy rendet tesznek szükségessé.
Egy válaszfal használatával a jelenlévő személyek fizikailag elkülöníthetők egymástól, és így védve vannak egymástól. Az új helyzetekre való reagálás érdekében ez a mobil köpőpajzs gyorsan elhelyezhető, ugyanakkor szilárd állást biztosít.
Az átlátszó panel biztosítja, hogy a használati terület vizuálisan ne csökkenjen a válaszfal használata ellenére sem. A falra történő nyomtatás információs és reklámszövegek közvetítésére kérésre lehetséges. Tervezze meg az ideális válaszfalat a felhasználási területéhez.

Tartozék

több...

Ügyfelek akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is megvásárolták

több...
Menü bezárása

Mutassa a termékeket

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé