Plakáttartó állvány „Info” "Kérjük, tartson távolságot" plakáttal

Cikkszám: 50.0083.37
Kívánságlista
Rendelési érték
10.000,00 Ft 35.000,00 Ft 100.000,00 Ft
még 100.000,00 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz
4.900,00 Ft 3.600,00 Ft Ingyenes szállítás
Szállítási költség
* Minimális nettó rendelési termékösszeg 10.000,00 Ft

Letölthető dokumentum

Főbb termékjellemzők

Specifikáció

Cikkszám

Leírás

Ideális diszkréció vagy távolság kijelölő!

Ez az időtlen külsejű állvány kiemelkedik kiváló minőségű kivitelezése és a tartóssága révén. A szembetűnő elhelyezés arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy tartsák meg a szükséges távolságot a diszkréció biztosítása és/vagy a fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében.

Az állványt elsősorban a nagy forgalmú, beltéri vásárlói területeken használják, például bankokban vagy a szupermarketek bejáratánál és pénztárainál. Ily módon hívja fel az ügyfelek figyelmét a a minimális távolságra, egyúttal érzékenyítve őket. Éppen manapság fontos bizonyos távolságot tartani egymástól, ezzel mások, de önmagunk védelmét is szolgálja. Ez az állvány rámutat ennek szükségességre, és finoman emlékezteti ügyfeleit az ajánlott távolság betartására.

Az alapállvány valamint a kétoldalas pattintós keret ezüst eloxált alumíniumból készül, krómozott sarkokkal.

Az állvány pattintós kerete polisztirol hátfalakkal, a plakátok védelme érdekében pedig tükröződésmentes és UV-stabilizált fedőfóliákkal vannak ellátva. Az UV stabilizálás megakadályozza a plakátok elhalványulását, a tükröződésmentes bevonat pedig biztosítja a fényvisszaverődések nélküli jobb olvashatóságát szolgálja.

A plakát az alsó keretprofilok megnyitásával cserélhető, ezáltal később más plakátokkal is használható.

Az információs anyagok további bemutatásához opcionális kiegészítőként egy kétoldalas prospektustartó ajánlunk, amely mindkét oldalán 3 db A4-es brosúra számára alkalmas.

Szállítás tárolórekesz nélkü történik.

Menü bezárása
Felfelé