Landingpagebanner_PET_Scannerschienen_HU
A sokoldalúan felhasználható ársínek főleg a POS vagy a raktár területén történő címkézéskor használatosak. Közvetlenül a termék alá helyezve az ügyfelek és az alkalmazottak egy pillanat alatt juthatnak a legfontosabb információkhoz. Kínálatunk különféle polcokhoz és egyedi használatra szánt ársíneket tartalmaz. Meglévő ársín kínálatunkat tovább bővítjük a PET-ből készült sínekkel, mely jelenleg még nem teljeskörű, de alább az első változatokat már be tudjuk mutatni.


 

Az első változatok PET - szortimentünkből


 

„DBRU“ ársíneink a PET-ből készült ársín- szortimentünk első tagjai. A klasszikus megjelenésű ársín jól látható, 3 különböző behelyezési magassággal kínáljuk (30 mm, 39 mm, 52 mm), illetve átlátszó és fehér hátfalas változatban. Textilmegerősítésű-, habos- , ill. víztiszta ragasztószalaggal ellátva szállítjuk, a nagyobb rögzítési biztonság érdekében. A PET anyag magas UV állósága révén hosszú élettartamot biztosít ennek a típusú ársínnek, így a nagy átlátszóságú frontfelületben elhelyezett árcímke láthatóságának ideje is hasonlóan hosszú.

„DBRU“ ársín - 896,00 Ft-tól 

a termékhez
Scannerschiene DBRU
Scannerschiene GS
„GS“ ársíneink a PET-ből készült ársín- szortimentünk következő tagjai, melyeket már eleve átlátszó ragasztóval ellátva szállítunk, és amelyek egy másik ársínra ragaszthatók, ezáltal megnöveli ill. megduplázza az árkiírás felületét. Ez a típus elforgatható. 3 különböző behelyezési magassággal kínáljuk (30 mm, 39 mm, 52 mm), illetve átlátszó és fehér hátfalas változatban. Igény esetén habos ragasztóval is szállítjuk. A PET alapanyag általános tulajdonságai, mint a magas UV állóság és a nagy átlátszóságú frontfelület ebben a termék is megtalálhatóak.

Ársín „GS“  - 1208,00 Ft-tól

 a termékhez
A PET-et, mint kiegészítő alapanyagot kínáljuk már meglévő „klasszikus” ársínjeink mellé. Vele együtt le tudjuk fedni a különböző polctípusok ársínjeinek összeg szalagszélessége ill. a különböző alapanyagtípusok iránti keresletet.

Kérdései merültek fel ?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
E-Mail: info@vkf-renzel.hu

 

A kapcsolatfelvételi űrlaphoz »
Menü bezárása
Felfelé