Nagy kijelző, szemet gyönyörködtető reklám, nagyobb figyelem - a VKF Renzel nagyméretű képernyőivel nem lesz nehéz ügyfeleit elkápráztatni. Használja az ingyenes tartalomkezelő szoftvert, és játssza le a tartalmat Ultra HD felbontásban.

 
Bezárás
Szűrés & szortírozás
 

A nagyképernyős technológiáról

A POS nagyképernyős TV-k 32 "-es képátlótól kezdődnek. Több monitor kombinációja lehetővé teszi, hogy szinte korlátlan legyen a maximális méret. A képernyőket szabadon állóan vagy beépített monitorként helyezheti el display-ekben vagy a falon. Kiváló minőségű képernyőink 32 "- 85,6" méretig található meg kínálatunkban. A hagyományos képernyőkhöz képest ezeket a megoldásokat üzleti célú és POS (értékesítés helyén történő) felhasználásra terveztük meg. Az ingyenes tartalomkezelő szoftver segítségével tartalmakat hozhat létre. Az Android-alapú eszközök belső memóriával és médialejátszóval rendelkeznek. A tartalom lejátszható USB-n és MicroSD-n keresztül, vagy WLAN-on keresztül, HTML5 böngészővel belső hálózati környezetben.

Alkalmazási területek nagy képernyőkre

A display-ek alkalmazási területei sokrétűek. A vásárokon és a bejáratoknál bemutathatja cégét egy imázsfilm segítségével. Ehhez egyszerűen csak csatlakoztassa a monitorokat a falhoz a VESA perforáció segítségével. Különösen a vendéglátóiparban használható jól a monitor digitális étlapként vagy az ajánlatok rögzítéséhez. Nagyobb eseményeken és áruházakban több képernyő összekapcsolásával  akár ún. videófal képződjön. A képernyők külön-külön vezérelhetők, vagy együtt használhatók nagyképernyős televízióként.

Egyedi beépített monitorok a gyártótól

Amennyiben tanácsra van szüksége egyedi beépített monitort szeretne, keressen meg bennünket! Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk az értékesítéstámogatásban.

Menü bezárása
Felfelé