Ez az online-shop cookie-kat használ az optimális bevásárlási élmény érdekében. Ennek érdekében pl. a területi információk vagy a nyelvi beállítások a számítógépén elmentésre kerülnek. Cookie-k nélkül a bizonyos funkciók nem működnek az online-shopban. Adatvédelmi megállapítások
OK

LED világító plakátkeret „Ecomag”, fekete, egyoldalas

B1

Cikkszám:

10.0435.14

  • különböző méretváltozatok
  • fekete paszpartunyomat optikai keretként
  • az előlap mágneses rögzítése biztosítja a könnyű reklámanyagváltást
  • különösen lapos kivitel
  • LED-ek és speciális akril lap a homogén háttérvilágításhoz
  • kérésre nyomattal
    Leírás
Az "Ecomag" világító képkeret elülső része egy széles paszpartuval ellátott fekete mágneses keret. A világító keret ezáltal nem csak tökéletest megvilágítást biztosít reklámanyagának, hanem keretével ki is hangsúlyozza azt, valamint ideális védelmet nyújt a modern fekete térben.

Válassza ki az „Ecomag” egyoldalas LED-es világító képkeret kívánt betétformátumát: homogénen megvilágított hirdetése mindent tekintetet magához vonz. A különösen egyenletes háttérvilágítást a beépített speciális akril lap biztosítja.
Hirdetését a rögzített, fekete paszpartuval ellátott PET lap védi, amely egy mágneses mechanizmus segítségével kényelmesen nyitható és zárható. Az alá helyezett tartalom ezáltal könnyedén cserélhető.

Különösen a fényszegény évszakokban hívja fel a figyelmet hirdetésére ez a keret. Az "Ecomag" LED-es fénykeret alkalmazási területei változatosaka gyengén megvilágított folyosókon és a kiállítási csarnokokban is: a megvilágított keret által hirdetései tökéletesen érvényesülnek! 13 mm-es helytakarékos keretmélységével az „Ecomag” vevőmegállító akár a vevőpult mögé vagy recepción is elhelyezhető.

A különleges fényerővel rendelkező vevőmegállító áramellátása az alsó oldalra szerelt kábel segítségével történik, amelynek 3,5 méteres hosszúsága probléma nélkül garantálja a legközelebbi áramforráshoz történő könnyű csatlakozást. A rendszer ki- és bekapcsolása kizárólag a hálózati csatlakozón keresztül történik.
Szerelje fel háttérvilágítású hirdetését vízszintesen vagy függőlegesen.

Emblémázási igény esetén szívesen állunk rendelkezésére, keressen bennünket egyedi ajánlatért!
anyag alumínium / akril
felület, felszín eloxált
alumíniumkeret színe fekete
Passepartout színe fekete
behelyezhető méret 700 x 1.000 mm
behelyezhető formátum B1
látható méretek 682 x 982 mm
külső méretek 740 x 1.040 mm
mélység (külméret) 13 mm
világítás LED-ek
csatlakozás 3,5 m kábel, hálózati csatlakozóval
terjedelem, méret egyoldalas
nyomtatás nyomat nélkül

 77.706,00 Ft*

/ darab

 98.686,62 Ft ÁFÁ-val

behelyezhető formátum