Melegfehér fénybe burkolja a POS környezetét és gondoskodik a hangulatos hatásról: LED polcvilágítások a legkülönbözőbb formákban és hosszúságokban. Webshopunkban mindenféle polctípushoz megtalálja a pontosan odaillő világítást! Szerezzen információt online és rendelje meg a megfelelő rendszert!
 
Bezárás

LED polcvilágítással fényt visz a sötétbe

A polcrendezés és -jelölés kihathat ügyfelei vásárlói magatartására. Polcai hatásos megjelenítésével kiemelhet bizonyos termékeket vagy területeket. Ilyen eszköz lehet egy minőségi polcvilágítás, mely a vásárlói magatartást pozitív irányba tudja befolyásolni.

A világító elemek és áramkábelek diszkrét módon takarva vannak, miközben a termékek kihangsúlyozásra kerülnek.

Ez a plusz befektetett energia gondoskodik arról, hogy a kiemelt termékek a vásárlók figyelmét magukra irányítsák. Irányíthatja a figyelmet csak bizonyos területekre vagy egész üzletét felszerelheti LED világítással. A választékra irányuló intenzívebb figyelem további vásárlásokat eredményezhet, így forgalma is megnőhet.

Az erős megvilágítás gondoskodik POS terméke kihangsúlyozásáról is – legyen szó akár üveg-, fa-, vagy műanyag polcról. A „láthatatlan” rendszerek gyorsan és egyszerűen felszerelhetőek.
Hagyja Ön is ragyogni polcait – látogassa meg webshopunkat az Önnek megfelelő LED rendszerért!
 

Így kerülnek termékei kihangsúlyozásra

Online áruházunkban különböző bővítéseket találhat polcrendszere számára. Különböző változatok közül válogathat termékei előtérbe helyezésére. A LED világítás egyszerűen felszerelhető – így POS prezentációit rövid idő alatt új szintre emelheti.

TEGO polcrendszere van? A Tego fémpolcokra különösen könnyű LED polcvilágítás felszerelése. Mágnesek alkalmazásával a világítás rögzítése rendkívül kényelmes a maradéktalan eltávolítás éppen ezért bármikor lehetséges.

FlexiPower
- LED polcvilágítás 

✓ egyszerű rögzítés mágnesek segítségével
✓ maradéktalan eltávolítás
✓ egyedileg igazítható bármely polctípushoz
✓ ház és sínek más színekben is kaphatók
✓ energiatakarékos LED használatával
✓ a rendszer további elemekkel bővíthető
✓ több LED sín egy sorban történő elhelyezése
✓ hibás pólusozás elleni védelem

még több információ »
Első lépésként a vékony mágneses LED csíkokat rögzítse a polcra. A hozzátartozó, magasságában állítható elosztódobozokat a polc áramvezető sínjeiben kerülnek rögzítésre. Két áramcsatlakozója révén az elosztódobozok duplán használhatók. Összekötők, kábeltartók és egy vele szállított hálózati adapter segítségével a világítási rendszer könnyen összeépíthető.

Polcvilágításaink burkolata ill. sínjei különböző színekben és hosszúságban kapható. Rendszereink elemenként bővíthetők, így minden polctípusra egyedileg kialakítható. A LED használatával homogén és tetszetős háttérvilágítás alakítható ki.


Polcvilágításunk kezelése egyszerű a Plug-and-Go rendszer révén. A polcok bármikor áthelyezhetők a kábelek helyükről történő elmozgatása nélkül. A Tego rendszerrel szakszerűen világíthatja meg üveg-, fém- és fapolcait

LED ársín szett


A klasszikus polcvilágítás alternatívájaként egy világító ársínt kínálunk – egy igazi blikkfang-ot áruháza polcaihoz, a betéteket a szokásos 39 mm-es behelyezési magassággal használhatja- backlit fóliával optimális a fényhatás.


Ezzel a szettel nem csak a háttérvilágítás megoldott - az átgondolt formának köszönhetően a sín a polc teljes homogén megvilágításáról is gondoskodik.

POS LED polcvilágítás

Válassza ki az Önnek megfelelő LED polcvilágítást. Ezzel a könnyen kezelhető rendszerű, magas minőségű polcvilágítással célzottan emelheti ki termékeit!

Szerény megjelenésével és számos színvariációjával ezek a rendszerek ideálisan illeszkednek minden környezetbe. Szinte észrevehetetlen, meleg tónust árasztó fényforrások.

Egyes modelleknél akár a fény színe is kiválasztható, így az adott polckörnyezethez igazítható.

A választás az Ön kezében van- profitáljon a LED polcvilágítás forgalomnövelő előnyeiből!
 
Menü bezárása
Felfelé