20-29-02_de_1740x600

Szenzoros vagy nyomókaros higiéniai adagolók

Legyen elérhető az Ön üzletében vagy üzemében is az érintés nélküli fertőtlenítés. A szenzoros higiéniai adagolóval a kéz fertőtlenítése automatikusan történik. Alternatív megoldásként manuális, nyomókaros adagolókat is kínálunk. Válasszon a falra rögzíthető vagy a szabadonálló fertőtlenítő állványaink közül!
Különböző felhasználási területekre találhatnak kínálatunkban fertőtlenítő állványokat. A klasszikus higiéniai állomás mellett nagy teljesítményű adagolókat is kínálunk. Állapítson meg higiéniai standardokat munkatársainak, ügyfeleinek, látogatóinak! Fedezze fel kézi és automatikus higiéniai adagolóinkat!

Tovább olvasom »

Különösen nagy teljesítményű higiéniai berendezések

Széleskörű felhasználási lehetőség számos üzletágban és felhasználási helyen

A higiénia és a higiéniai normák egyre fontosabb témák a lakosság körében. A kézfelületeken keresztül ill. a sűrűn látogatott helyeken újra és újra baktériumokkal kerülünk kapcsolatba. Útközben nehéz alkalmat találni a kezeink tisztítására.

A fertőtlenítő állványok útközben és a nyilvános helyeken nagy segítséget nyújtanak. A baktériumok, vírusok és kórokozók másodperceken belül eltűnnek, csak egy alapos fertőtlenítésre van szükség a megfelelő fertőtlenítőszerrel. Fertőzéses hullámok alkalmával a fertőtlenítő állomások biztonságot nyújtanak- csökkenthetik a fertőzés kockázatát.

Éppen ezért örvendenek népszerűségnek a higiéniai adagolók – akár álló akár fali változataik megtalálhatók az üzletekben, praxisokban vagy irodákban. További más területeken is ajánljuk használatát – elhelyezése nem csak egy a sok szolgáltatás közül ügyfelei, vásárlói vagy látogatói számára.

Munkatársai is profitálhatnak az új higiénai állomás révén. Erős vásárlói forgalomnak kitett területeken, ajtók vagy blokkolóórák mellett szintén alkalom nyílik a munkatársak és az ügyfelek védelmére. Szerelje fel munkahelyét optimális módon – gondoskodjon kellemes és higiénikus atmoszféráról.

A termék a cégéről alkotott benyomására is hatással lehet. Legyen cége profi és szolgáltatásközpontú – már messziről felfedezhető a fertőtlenítő állvány, odavonzza a potenciális vásárlókat és érdeklődőket. Így a higiéniai állvány pozítívan hathat eladásösztönzésére.

Ez a plusz figyelem nem csak sétálóutcákban vagy bevásárlóközpontokban jön jól. Számos más ágazat, illetve a köz- és kulturális intézmények is profitálhatnak belőle.

Értékes segítség kis ráfordítással

A higiénai adagolókkal akár vásárlás esetén, akár útközben megoldás kínálkozik a kezek fertőtlenítésére – kedvező visszhangra talál mind az utasoknál, mind az ügyfeleknél mind a pácienseknél. A higiéniai állvány kezelése könnyű, az utántöltött tartály sok fertőtlenítésre elég.

A szabadonálló fertőtlenítő állványok bárhol elhelyezhetők egy helyiségben, a fali változat pedig a tartozék rögzítőelemekkel rövid időn belül szintén tetszés szerinti helyre szerelhető. Az állványok hálózati adapterrel vagy akkuval/elemmel működnek (termékenként változó). A kézi adagolónál egyikre sincs szükség.


A felállítás után a tartály máris feltölthető fertőtlenítőszerrel. A szenzoros változatoknál az adagolási mennyiség beállítható – utána a készülék már üzemkész is.

A megfelelő fertőtlenítőszer kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy léteznek hatásukban különböző szerek – egyesek csak baktericid, mások korlátozottan virucid vagy teljesen virucid hatásúak. A virucid fertőtlenítőszernél ügyeljen arra, hogy burok nélküli vírusok ellen is hatásos legyen.

A mindenkori fertőtlenítőszer különböző méretű tartályokba kerül betöltésre, amely méretet érdemes a használat gyakoriságához igazítani, a feltöltés gyakoriságának ritkításához.


 

Optimális adagolás

Akkus- vagy elemes működés

Vásárlói hűség erősítése

Könnyű kezelés

A feltöltés módja állványváltozatonként különböző lehet, de abban mindegyik megegyezik, hogy az egyszerűen és nagyon gyorsan végrehajtható. A tartály mindegyiknél ideális magasságban található a különböző testmagasságú emberek számára is, az állványok mérete egy ehhez igazodik, 1 méter körüli magasságúak. A fertőtlenítőszer lecsöppenését egy felfogó tálca akadályozza meg.

Az optimális fertőtlenítéssel kapcsolatos útmutatókat - alternatív megoldásként reklámokat - pattintós vagy digitális képkereteinkben is elhelyezheti. A fertőtlenítő állvány használóihoz mindenképpen eljut az információ.

 

Szenzoros higiéniai adagoló

Kézi higiéniai adagoló

hygienestaender-sensor-tondo-50.0340.1-9
r5003393-03i

A higiéniai adagolók kiválasztásának kritériumai

Az optimális termék kiválasztásához tisztázni kell a körülményeket, többek között a felhasználás helyéről ill. az igény gyakoriságáról. Van-e elég hely egy álló változat számára, vagy inkább a fali verzió alkalmasabb? A manuális változat mellett mindkét típust automata érzékelővel felszerelve is kínáljuk.

Egy automata érzékelő lehetővé teszi a higiéniai állomás érintésmentes használatát és az optimális adagolási mennyiség is beállítható, elősegítve a gazdaságos működést.

A szenzor nélküli higiénai adagolók működtetése egy karral történik, a könyök lenyomásával. Ebben az esetben a felhasználó dönt az adagolandó mennyiségről.

Az ideális kézfertőtlenítéshez elegendő egy diónyi a fertőtlenítőszerből. Fontos, hogy a szer mindenhol érje a kezet. A szakértők a fertőtlenítés optimális időtartamát 30 másodpercben határozzák meg.


 

Látogatottság mértéke

Automatikus vagy kézi használat?

Fali- vagy álló változatot inkább?

Mennyi ideig elég egy feltöltés?Szeretne ügyfeleinek az optimális kézfertőtlenítéshez egy szabadon álló fertőtlenítőállványt? Nagy választékkal állunk rendelkezésére. Átlag feletti használathoz ajánljuk 45 literes tartállyal rendelkező modellünket, mellyel akár 20.000 adag fertőtlenítés is elvégezhető. Érzékelője is a tartós igénybevételnek megfelelően került kialakításra.

A nagy forgalomnak kitett helyeken vagy rendezvényeken kiváló segítőtárs. A nagy, zárható tartálynak köszönhetően munkatársainak nagyon ritkán kell az utántöltéssel foglalkozni.


Az automata adagolás funkcióval rendelkező modellek akkus, elemes ill. hálózati adapterrel rendelkező változatban szerepelnek kínálatunkban, áramellátás függvényében. 

Igény esetén nyomattal is ellátjuk állványát.


Felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

+36 33 200 920 
Email küldése »

Menü bezárása
Felfelé