Az elektromos hősugárzó előnyei

  • TÜV által bevizsgált 
  • élettel tölti meg mind bel- mind kültéri helyiségeit
  • különböző méretekben kínáljuk
  • fali vagy mennyezeti rögzítési lehetőség 
  • kellemes meleget ad 
  • akár távirányítással is működtethető

Az elektromos hősugárzók kellemes meleget biztosítanak kültéren ügyfeleik, vendégeik és alkalmazottai számára. Felhasználási helytől függően akár padló- akár mennyezeti hősugárzóként rugalmasan használhatók- kellemes meleget biztosítva hosszabb ott-tartózkodásra csábítva a vendégeket és ügyfeleket. 
Bezárás
Szűrés & szortírozás
r7500082-02

Hősugárzó állvánnyal


infrarot-heizstrahler-fuer-promotionzelt-82.0111.1-3

Hősugárzó mennyezeti rögzítéssel


Bel- és kültéri fűtés hősugárzókkal

 

A kinti hőmérséklettel arányosan a szabadban tett látogatások száma is csökkenhet, a teraszon történő üldögélés már nem annyira komfortos. A hosszú sorban állás vagy a kint tartózkodás is kellemetlenné válik, csökken a tartózkodások időtartama, a kinti kapacitásokat már nem lehet annyira kihasználni.

A hősugárzók biztosíthatják a hiányzó melegséget és a jó közérzetet, hogy továbbra is vonzó legyen a kinti időtöltés. Kültéren és beltéren egyaránt kellemes meleget biztosítanak, valamint könnyen és sokoldalúan telepíthetők. Ideális eszköz kültéri vállalkozásának komfortosabbá tételében, a nyári szezon meghosszabbításában.

A hősugárzókat falra vagy mennyezetre felszerelhető ill. padlóra állítható változatban forgalmazzuk.
 

Fedezze fel távirányítással működő készülékeinket

Az infravörös hősugárzók rövidhullámú infravörös sugárzás segítségével biztosítják a közvetlenül közelről érezhető kellemes meleget. Számos előnyös tulajdonságuknak köszönhetően mind bel- mind kültéren használhatók.

Teljesen zajtalan és szagtalan megbízható készülékek szolgálják az Ön és ügyfelei és vendégei kényelmét, rövid időn belül intenzív melegben részesülhetnek. A kompakt méret lehetővé teszi a mennyezetre, falra vagy asztalra történő felszerelést is, ezen rugalmassága révén a magánszektorban is rendkívül népszerű eszköz a teraszok fűtésére.

Gyorsan, néhány mozdulattal üzembe helyezhetők, ami az időjárásra és a látogatók számára történő gyors reagálást tesz lehetővé, "előmelegítés" nélkül. A magas üzemóraszámmal működő készülékek, minimális karbantartási igénnyel és távirányítási lehetőséggel rendelkeznek.

A hőálló házzal és infravörös fűtőcsövekkel rendelkező hősugárzók különböző méretekben kaphatók. A fűtőcső általában vöröses vagy narancssárga színű, ráccsal védett. A sötét színű fűtőcsövek fényét panelek nyelik el.
 

Hősugárzók különböző területekre: 

Vendéglátás & turizmus

Várakozóhelyek & kültéri munkahelyek

Kiállítások & rendezvények

Hősugárzók a gasztronómiában és rendezvényeken

A fűtőtestek használata kevéssé korlátozott, és népszerűségnek örvend számos üzletágban. Beltéren csak elektromos modellek használhatók, ahol a friss levegő hiánya miatt elegendő szellőzést kell biztosítani.

A hősugárzók használata általában kültéren elterjedt, partikon, nyilvános rendezvényeken, fesztiválokon, bárok és éttermek bejáratánál, vásári standok ill. asztalok között kerül helyezésre.

Különösen hűvös időben kerülik az emberek a hosszabb időtartamú szabadban tartózkodást. Hősugárzóink segítségével azonban egy hangulatos és fűtött szabadtéri területtel rendelkező étterem kiemelkedik más versenytársak közül, és nagyobb előszeretettel lesz látogatott.

Ez és sok más példa is hangsúlyozza a fűtőelemek központi jelentőségét az üzleti siker szempontjából. Segítségével kiemelkedhet a versenytársak közül, és még télen is rendszeres ügyfélkört alakíthat ki. Vegye le a terhelést a beltérről a kiváló minőségű és dekoratív fűtőtestek használatával.

Szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban - sokéves tapasztalatunkat felhasználva nyújtunk Önnek szakmai tanácsot. 
Menü bezárása
Felfelé