Vevőszámla

Számlát nyitni
Ha még nem rendelt a VKF Renzel webáruházban, akkor egyszerűen nyisson egy új online-vevő számlát. Ezt akkor is véghez kell vinnie, ha eddig kizárólag az alternatív lehetőségek közül választott, telefonon, faxon vagy e-mail-ben rendelt. A vevőadatok automatikus átvételére nincs lehetőség. Válassza a „Bejelentkezés“ menüpont alatt az  „Új vevő ? Regisztrálás“ menüpontot. A „Bejelentkezés“ menüpont az oldal fejlécében, fent jobbra található. Vagy válassza egyszerűen a következő linket:
Online vevőszámla nyitása »
Egész kényelmesen a megrendelés egész menete alatt lehetősége van vevőszámla nyitására. Webshop rendeléskor nem kötelező a regisztráció, regisztráció nélkül is lehetőség van rendelésre, de a vevőszámla előnyeit ilyenkor nem tudja kihasználni.


Vevőként be és kijelentkezni
Bejelentkezés
Bármikor a menüben a „Bejelentkezés“ menüpont alatt.
Az alábbi linken keresztül is beléphet: vevő bejelentkezés »
Egész egyszerűen a megrendelés ideje alatt is bejelentkezhet.
Kijelentkezés
A „Saját fiók“ menüpontban a „kijelentkezés“ gombra kattintva.
Az alábbi linken keresztül is kiléphet: vevő kijelentkezés vevő kijelentkezés »


Elfelejtett hozzáférési adatok
Elfelejtett jelszó
Amennyiben elfelejtette belépési jelszavát, egyszerűen megadhat egy új jelszót. A „számla“ menüben válassza az oldal szélén egyszerűen az „elfelejtett jelsző?“ linket, vagy a belépőnyomtatványon a megrendelés alatt.
Az alábbi linken keresztül is kérheti: Elfelejtett jelszó »
Adja meg az e-mail címét és ígényeljen új jelszót a „jelszó kérés“ linken. Automatikusan küldünk egy linket. Klikkeljen a linkre az új jelszó ígényléséhez és adja meg (min. hatjegyű). Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új jelszó igénylése után hat órán át érvényes az igény. Az új jelszó megadásakor automatikusan belép.


Elfelejtett e-mail cím
Amennyiben nem tudja milyen e-mail címet adott meg a bejelentkezéskor, az alábbi lehetőségek közül választhat. Ha nem tudja, hogy már regisztrált-e , használja az „ új számla nyitása“ linket és próbáljon meg az e-mail címével új számlát nyitni. Ha már nyitott új számlát, akkor ezt a rendszer jelezni fogja. Amennyiben a címe nincs elmentve, egyszerűen nyisson egy új számlát. Ha biztos benne, hogy létezik számlával, és újra használná, de nem emlékszik az e-mail címére, akkor az alábbi e-mail-re írjon nekünk. Elküldjük, az ön bejelentkezési nevét. Jelszót nem tudunk küldeni.


Vevőadatok aktualizálása
Jelszavát bármikor megváltoztathatja. Lépjen be a „Saját fiók“ menübe és válassza a „ Jelszó megváltoztatása »menüpontot.

Amennyiben elfelejtette jelszavát, válassza az elfelejtett jelszó » menüt.

Az e-mail címét nem tudja megváltoztatni. Ezügyben forduljon e-mail –ben hozzánk: info@vkf-renzel.hu.


Cím megváltoztatása és kiegészítése
Számlázási címét, vagy eltérő szállítási címét a vevőszámlánál megváltoztathatja és megadhatja. Ehhez lépjen be a „számla“ linken és válassza a „saját számla“ menüt. Számlázási cím megváltoztatásához válassza a számlázási cím menüt, szállítási cím megváltoztatásához vagy kiegészítéséhez a szállítási cím linkre kattintson.


Elküldött megrendelések
Régebbi megrendeléseit megnézheti az „Rendeléstörténet“ menüpont alatt. Ehhez lépjen be a „számla“ linken és válassza a „saját számla“ menüt. Választhatja közvetlenül az alábbi linket is:  Rendeléstörténet »


Bevásárlólista
Az Önt érdeklő termékeket bevásárlólistára teheti. Ez a funkció a „Bevásárlólistára“ menü, amit a „Kosár“ menü alatt talál. Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkeznie. A „Számla „ vagy „Vevő számla” menüben találja meg a „Bevásárlólista“ menüt. Választhatja az alábbi linket is közvetlenül: Bevásárlólista »
Minden terméket ki tud választani a bevásárlólistáról. Amennyiben megrendelni kívánt termék van a listáján egyszerűen rakja át a „kosarába” és rendelje meg.
Menü bezárása
Felfelé