A nyomtatási adatokra vonatkozó információk

Szinte minden termékünk egyedivé tehető nyomattal. Ide tartoznak a promóciós termékek, akril állványok, bannerek és teljes kiállítási standok.

Nyomtatási adatlapok

A lehető legoptimálisabb nyomtatási adatok elérését adatlapokkal segítjük. Ezeket webshopunkban közvetlenül a termék mellett találja, vagy igény esetén rendelkezésre bocsátjuk.

 

Ingyenes adatellenőrzés

Az Ön által megadott összes nyomtatási adatot, min pl. a felbontást, formátumot és színt ún. Basis-Check keretében ellenőrizzük, azonban az ügyfél által küldött adatok helyességéért nem tudunk felelősséget vállalni. Ha az adatokban hiányosságok vagy eltérések mutatkoznak, erről azonnal tájékoztatjuk Önt. 

 

Fájlformátum

A PDF/X1a szabvány szerint nyomtatható PDF-adatokat részesítjük előnyben. Egyéb lehetséges fájlformátumok: eps, ai, tif, jpg (png vagy gif nem alkalmas).
Kérjük, konvertálja az Indesign-adatokat PDF-fájlba. Ha ez nem lehetséges, akkor az Indesign-adatok feldolgozása esetén fenntartjuk a jogot, hogy az ezzel járó idő-és egyéb ráfordítástól függően felárat számítsunk fel.

 

Szoftver

Kérjük használjon megfelelő DTP-szoftvert, mint pl. Adobe Illustrator, Adobe Acrobat, Adobe InDesign, stb.
Az olyan Office programok, mint pl. Word vagy PowerPoint, nem alkalmasak magas minőségű nyomtatási adatok előállítására. Az office adatok nyomtatása csak bizonyos korlátokkal utólagos korrekciók és extra költségek árán lehetséges.

 

Dokumentum formátuma

1:1, 1:2, 1:4 vagy 1:10 arányban készítsük el.

 

Kifutó (szükség esetén)

a dokumentum formátumán kívül (1:1 méretarányban) 3- vagy 5 mm-re (lsd. még a vonatkozó termékadatlapokat).

 

Kontúrvágás

Állítsa be a "Through Cut" (C0/M0/Y0/K0) speciális színű területet külön háttérrétegként.

Digitális transzfer- és fólianyomtatás: Állítson be egy 0,25 pt vastagságú felülnyomási kontúrt a "CutContour" (C0/M100/Y0/K0) speciális színben a legfelső rétegre. 

 

A dokumentum tartalma

 

Betűtípus / szöveg

Átalakítás objektummá vagy  PDF-be ágyazva
 

Képek 

Beágyazva vagy a következő formátumokban elhelyezett / linkelt képek küldése a következő képformátumokban: eps, tif, jpg. Optimális felbontás 1:1 aránynál = 300 dpi, de legalább 120 dpi, min. 72 dpi;  1:2 aránynál= 600 dpi, de legalább 240 dpi, min. 144 dpi;  1:4 aránynál = 1200 dpi, de legalább 480 dpi, minimum 288 dpi, 1:10 aránynál =3000 dpi, de legalább 1 200 dpi, min. 7520 dpi. 
 

Színek 

 

Szitanyomás

- Speciális színek meghatározása -

Kérjük, küldje el nekünk adatait a megfelelő színspecifikációkkal (PMS, HKS, RAL). Ha lehetséges, az egyes színszeparációk között 0,3 mm átfedést kell kialakítani.
 

Digitális nyomtatás


Kérjük, az adatokat CMYK-ban készítse el, ne RGB-ben.

A különleges színeket csak digitális nyomtatással lehet szimulálni! A 100%-os egyezés nem lehetséges, csak egy közelítő érték, melyet egy nyomaton / proof-on  keresztül egyeztetni szükséges.  A további részleteketért kérjük, forduljon értékesítési tanácsadójához.
 

Mélyfekete területek


Csak digitális nyomtatásban érhető el, a négy folyamatszín (C50/M50/Y50/K100) fekete felrakásával.

 

Fehér alányomás


Hozzon létre területeket a "Spot 1" fehér színű felülnyomással, és helyezze a legfelső rétegre.
 

Színellenőrzés


Igény esetén felár ellenében nyomatot is készítünk a színhelyesség megállapítására.
 

Adatfájlok és tervek elkészítése


Amennyiben nem rendelkezik a nyomtatáshoz szükséges adatfájlokkal, vagy a kívánt nyomdai eszközhöz szükséges tervvel, elkészítjük! (költségek ráfordítás arányában)

További kérdései merültek fel?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel »
Menü bezárása
Felfelé