Kreatív fali megoldások

A FlexiDeco funkcionális és vonzó külsejű designelem. Dekorálja falfelületeit külöböző struktúrájú és színű változatokkal! Az egyszerű felfüggesztési rendszernek köszönhetően mind a felszerelés, mind a csere és bővítés egyszerű. Hagyja magát a különböző példák által inspirálni, kombinálja új FlexiDeco rendszerünket meglévő FlexiSlot nútpaneles falrendszerünkkel és profitáljon a sokoldalú függesztési lehetőségekből! Illessze be termékeit ebbe a kreatív dekoráció környezetbe!
 
A webshophoz
 

Deko-Highlight lépésről lépésre


  • A FlexiDeco „Frame“ a Stylepads különböző kombinációinak alapja. A fekete műanyag alapelemet a falra kell csavarozni, ezután a melléklet összekötő elemekkel tetszés szerint további elemekkel bővíthető. Ezáltal mind nagyobb-, mind kisebb méretű fali elemek összeállíthatók.
  • A dekoratív FlexiDeco „Stylepads“ rátételemek teszik teljessé az dekorációt, melyek beépített hordozólapok segítségével az alapelemekre akaszthatók. Az egyes elemek fotónyomattal is elláthatók. A termék számos felületi és színvariánssal rendelkezik.
  • A FlexiDeco „Functionals“ funkcionális elemek még több teret adnak a Stylepads-el történő kreatív megvalósításnak.

Tekintse meg az egyes elemeket webshopunkban:

Flexi-Deco_wand met zonder functionals

Engedje magát megihletni:

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

+36 (33) 200 922

E-Mail írása »

webshophoz
Menü bezárása
Felfelé