ESL szerelvényeink között megtalálja a megfelelő rögzítést elektronikus árcímkéihez. Rögzítők és konzolok különböző felhasználási területekhez és különböző gyártmányokhoz. Fedezze fel megoldásainkat polcokhoz, perforált falakhoz, padlókhoz, mennyezetekhez vagy dobozokhoz.

Még több információ »

Bezárás
Filter & Sort
Az elektronikus árcímkék piacán számos jól ismert gyártó van jelen, a digitális árkijelzéshez szükséges legkorszerűbb címkékkel. Az elektronikus polccímkék (ESL) lehetővé teszik az árak egységes, központosított ellenőrzését másodpercek alatt.

Pontosan illeszkedő tartozékokkal garantáljuk az egyszerű átállást az analógról az elektronikus árkijelzésre. Az árcímke elhelyezhető a termék közvetlen közelében vagy közvetlenül a terméken is.

ESL szerelvényeinket az alábbi és más gyártóktól származó elektronikus árcímkékhez gyártjuk:
tronitag_1907_de

troniTAG


pricer

Pricer


juice_englisch-1024x683

Displaydata


ses-labels

Hanshow


schampoo_englisch-1024x683

SES-Imagotag


anwendungsbeispiel-aufhaengehaken

továbbiak »


Minden címkéhez a megfelelő rögzítés

A címke a termék közvetlen közelében történő rögzítéséhez minden alkalmazási területhez kínálunk ESL-szerelvényeket. A címkét a kapcsok és kampók segítségével rögzítse a megfelelő termékhordozóra. Vagy helyezze az elektronikus polccímkét közvetlenül a vásárló látómezejébe egy pultkijelzővel.

Itt megtalálhatja polcrendszeréhez, üzletberendezéséhez, vállalkozásához a legjobban megfelelő rögzítést:
weiter-anfragen

Sínek polcrendszerekhez


anwendungsbeispiel-klip

Dobozok, kampók & egyéb rögzítések


anwendungsbeispiel-lochwand

Adapter perforált fali kampókhoz


decken-und-plakatschienen Kopie

Mennyezeti- és plakátsínek


anwendungsbeispiel-tischaufsteller

Asztali- és pultállványok


boden

Padlódisplayek


Egyedi rögzítések elektronikus polccímkékhez (ESL)

Az Ön alkalmazási területe különleges követelményeket támaszt az ESL- rögzítéssel szemben? Szeretné a digitális árcímkét közvetlenül egy különleges termékhez csatolni? Sokéves tapasztalatunknak és saját gyártásunknak köszönhetően az Ön vállalkozására szabottan kínálunk ESL-rögzítéseket.

Közös megoldáskeresés

Prototípusfejlesztés és szériagyártás

Rögzítések minden alkalmazási területre

ESL területén szerzett nagymennyiségű know how

Tudásunkkal és tapasztalatunkkal a tervezéstől a megvalósításig segítünk Önnek. Együtt segítünk megtalálni az optimális rögzítési lehetőséget az Ön digitális árkijelzőihez. 

ESL Fittings közvetlenül a gyártótól 

Megtalálta a megfelelő rögzítést árcímkéihez és alkalmazási területéhez? Szívesen adunk tanácsot a digitális árcímkézéshez szükséges megfelelő rögzítőelemek kiválasztásában. Sokéves tapasztalatunkkal és a gyártási lehetőségek széles skálájával megfelelő partnerei vagyunk az elektronikus polccímkék rögzítésében. Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és személyre szabott rögzítési megoldásokkal látjuk el. 

 

Kapcsolatfelvétel »
Menü bezárása
Felfelé