Entwicklung

Ötlettől a késztermékig


CADTermékfejlesztés piaci változások, ügyféligények szerint szükségesek. Az első lépés az új termékhez az ügyfél igényének egyeztetése munkatársainkkal. Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre az ötletek megjelenítéséhez. Ezzel az eljárással elkészülnek az első vázlatok. CAD programokkal az első rajzokból elkészülnek 3D látványtervek, melyeket az ügyfelek elektronikus úton kapnak meg.

A következő lépés a termékhez a műszaki rajz. A fejlesztők ezután elkészítik a termék robbantott rajzát, elkészítik az összerelési útmutatót és prezentációt. Ezután projektleírással az ügyfélnek bemutatásra kerül. Az ügyfél ellenőrzi az adatok és a prezentáció alapján, hogy az elképzeléseinek megfel-e a termék. Igény esetén módosításokkal engedélyt ad a minta elkészítésére.

1.

entwicklung_cad-zeichnung

2.

3.

entwicklung_3D-Visualisierung
entwicklung_fertiges-produkt
Prototípuskészítés

Az úgynevezett digitális prototípus készítéssel a VKF Renzel funkcióanalízist, mozgásszimulációt és összerelési ellenőrzést végez számítógépen. A virtuális, számítógépen készített modell alapján elkészül a Rapid Prototípus – ez az eljárás megfelel egy gyors modellépítésnek – az első műanyag minta. Ez a modell a Papid Prototípus készítő gépen készül. Amennyiben ez a minta megfelel az ügyfélnek, akkor engedélyezi széria legyártását és termék legyártásához vezető út véget ér.

További kérdései vannak?

Itt is felteheti kérdéseit! »
Menü bezárása
Felfelé