Display DISPA® papírkartonból

Displays aus DISPA® Papierplatten mit Werbeanbringung

Display DISPA® papírkartonból

 

Mi a DISPA®?

A DISPA® egy új típusú karton, amely 100%-ban FSC® tanúsítvánnyal ellátott, teljes mértékben újrahasznosítható papírból készül. A DISPA® magszerkezete a különböző anyagokkal és különböző domborítási profilokkal összehasonlítva különösen stabil kompozitlemez. Ez a szerkezet gyorsan és hatékonyan vágható és stancolható.
Mit einer Materialstärke von 3,8 mm sind die Platten dünn, stehen dem Material Karton aber in Sachen Stabilität und Handhabung in Nichts nach. So können die einzelnen Papierplatten plano versendet werden. Das senkt sowohl die Versandkosten als auch den Ausstoß von Emissionen. Die Platten lassen sich beidseitig im Digital- oder Siebdruckverfahren bedrucken. Mit nur wenigen Handgriffen sind sie schnell zusammengesteckt und einsatzbereit. Eine echte Alternative zu Displays aus Karton. 3,8 mm-es anyagvastagságával a lapok ugyan vékonyak, de stabilitás és kezelés szempontjából semmilyen hátrányt nem jelent a kartonpapírral szemben. A lapos szállítási mód csökkenti a szállítási költségeket és a károsanyag-kibocsátást is. A lapok mindkét oldala ellátható digitális vagy szitanyomattal. Gyorsan összeállíthatóak és néhány egyszerű lépésben használatra készek. Valódi alternatívája a kartonból készült displayek-nek. 
 

lapraszerelve szállítható 

illesztőelemes rendszer

100%-ban újrahasznosítható

nyomattal 

A DISPA® előnyei

   ✓ környezetbarát, 100% papír
   ✓ teljes mértékben újrahasznosítható
   ✓ papírhulladékkal együtt ártalmatlanítható
   ✓ kis súly + nagy stabilitás
   ✓ egyszerűen feldolgozható
   ✓ széleskörű egyedi kivitelezési lehetőségek
   ✓ ideális rövidtávú reklámkampányokhoz

A termékek bemutatási lehetőségei polcokon, asztalokon ill. pultokon szinte végtelen számúak. A vásárlók figyelmét pontosan a kívánt termékre irányítani - ez a POS művészete.

A DISPA® papír kartontáblák egyesítik a fenntarthatóságot és az eladásösztönzést. A figyelemfelkeltő nyomat közelebbi megtekintésre csábítja a vásárlókat. 

A display-ek mellett a DISPA®-ból készült polcreklámok gyártása is éppoly könnyű, mint a tervezése. Az Ön elképzelései és kívánságai szerint testre szabva és a megfelelő reklámüzenettel ellátva terméke optimális figyelmet kap.

A DISPA® 100 %-ban FSC® tanúsított papírból készül. Az FSC® rövidítés a Forest Stewardship Council (Erdészeti Felügyeleti Tanács) rövidítése, amely egy több mint nyolc országban működő, világméretű szervezet. A vonatkozó magas szintű standardok betartása feltétlenül szükséges a folyamatos megbízhatóság érdekében. 

A pecsét egyértelműen jelzi, hogy a papír erdőgazdálkodásból származik, ami a társadalmi, ökológiai és gazdasági követelményeknek megfelelően kerül hasznosításra és kezelésre. Ugyanilyen fontos a feldolgozás és a gyártás is, ahol nem keveredhetnek nem tanúsított anyagokkal. Ez biztosítja, hogy minden DISPA® termék FSC® tanúsítvánnyal rendelkezhessen. 

 

A megfelelő POS marketinganyagoknak biztosítaniuk kell a tartalom vonzó megjelenítését. A DISPA®-ból készült displayek rugalmasan felállíthatók akár az értékesítési helyiségben, a kiállítási standon vagy a recepción. Az egyszerű plug-in technológia megkönnyíti az összeszerelést és a felszerelést. A rövid távú beállítások vagy változtatások nagyon rövid idő alatt elvégezhetők. 

A hagyományos plakátokhoz vagy öntapadós tokokhoz képest a display még nagyobb figyelem felkeltésére alkalmas. Hatékony elhelyezési lehetőségének köszönhetően közvetlenül a vásárlók látóterébe kerülhet. Figyelemfelkeltő nyomattal üzenete nyomot hagyhat ügyfelei emlékezetében. Tökéletes megoldás rövid távú promóciókhoz.
RENA Logo
A VKF Renzel GmbH már jó ideje a fenntarthatóságra és az alternatív anyagokra összpontosít. A DISPA® anyag döntő módon bővíti a termékpalettát, és újabb fontos mérföldkövet jelent a fenntarthatóság irányába.
Tudjon meg többet a fenntarthatóságról és a környezettudatosságról a VKF Renzelnél.
 

Kapcsolatfelvétel

Kérdései merültek fel a témával kapcsolatban?

Szívesen megválaszoljuk!:


 
Az adatok elküldésével megerősíti, hogy tudomásul vette az Adatkezelési tájékoztató, és egyetért azzal, hogy az Ön által megadott adatokat elektronikus úton gyűjtjük és tároljuk. Adatait csak egy meghatározott célra használjuk fel.
 
Menü bezárása
Felfelé