Bezárás
Szűrés & szortírozás

Pénztári elválasztó rudak: nem csupán sorrendtartók, de hatékony marketingeszközök is 

A pénztári elválasztó rudak, más néven áruelválasztók, vásárlóelválasztók, régóta alapvető bolti eszközök, azonban sokan hajlamosak alábecsülni a vásárlási élményben betöltött szerepüket. A "következő vásárló" feliratú rudakon kívül a modern elválasztók rengeteg lehetőséget kínálnak a rendszerezés mellett a marketingre is.

A pénztárelválasztók segítenek rendet tartani a pénztárnál, elkülönítve a vásárlók termékeit, megakadályozva a keveredést. Ez gyorsabb és zökkenőmentesebb fizetési folyamatot eredményez, ami mind a vásárlók, mind a pénztárosok számára előnyös. Minden vásárló legalább egyszer kapcsolatba kerül az elválasztó rúddal a vásárlás során, szlogennel vagy vonzó grafikával felhívhatja a figyelmet kedvezményekre, akciókra vagy speciális szolgáltatásokra. A pénztári elválasztó segítségével hatékonyan erősítheti a vásárlói kötődést. 
Alternatív megoldásként a hirdetési felületek használhatók hatékony információs területként is. A lehetséges fizetési módokra való utalás mellett a megváltozott nyitvatartási időkről történő tájékoztatásra is kiváló felület. 

Háromszög vagy négyzet keresztmetszetű változatok

A klasszikus pénztári elválasztók általában háromszög-, ill négyzet keresztmetszetűek, alumíniumból vagy műanyagból készülnek. Számos különböző típusú elválasztórúd létezik, így biztosan talál olyat, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének:

Construct” pénztári elválasztó rúd egy klasszikus, ezüst eloxált alumíniumból készült termék, közvetlenül a gyártótól. 

„Construct-Wato“ pénztári elválasztó rúd egy meglehetősen vonzó külsejű darab, kétoldalas reklámelhelyezési lehetőséggel. A beépített rögzítési technológiának köszönhetően a reklámhordozó szerszám nélkül, másodpercek alatt cserélhető.

Az alumínium áruelválasztók szintén előfordulnak háromszög keresztmetszetű változatban, mintavédett rögzítési technológiával rendelkező végzárókkal, mely lehetővé teszi a reklámhordozók szerszámok nélküli, másodpercek alatt történő cseréjét. Reklámhordozóit praktikus U-tokkal védheti.
Függetlenül attól, hogy reklámmal vagy anélkül szeretné az elválasztót, különleges méretekben egyedi igény szerint felárral elkészítjük házon belüli gyártásunknak köszönhetően.
 

Egyedi nyomattal ellátott áruelválasztók

Használja ki a különböző az elválasztó rudak sokoldalú választékát, pénztárterülete optimalizálására,  melyek figyelemfelkeltő elemeket hozhat létre, emellett rendet teremtenek a pénztárszalagon, és megkönnyítik az értékesítési folyamatot a vásárlók és az alkalmazottak számára

Az opcionálisan nyomtatható betétekkel bővíthető termékelválasztók hatékony reklámhordozók, amelyek nagy figyelemfelkeltő értékkel bírnak. Lássa el Ön is cége logójával vagy szlogenjével - várjuk megkeresését!

Az elválasztó rudakon kívül számos eszköz is rendelkezésre áll pénztárterülete legoptimálisabb felszereléséhez. Itt ízelítőt kaphat ezen termékeinkből.
Menü bezárása
Felfelé