„Amarra” asztali plakátállvány

Cikkszám: 50.0320.2
  • egyoldalas fém plakátállvány
  • fekvő DIN A3-nál kisebb méretű plakátokhoz
  • optimális olvasási szög
  • tükröződésmnetes, UV-stabil fedőfólia
  • a védőfólia lent ragasztással, fent mágneses szalaggal rögzítve
  • plakátcsere a fólia lenyitásával
  • teljes magasság: 350 mm
  • RAL színekben már 1 darabtól is
termék részletek »

Specifikáció

oldalszám egyoldalas
anyag fém
szín ezüst
felület, felszín porszórt bevonattal
behelyezhető formátum DIN A3 (297 x 420 mm)
tájolás fekvő formátum
fedőfólia fajtája UV-stabil, alul ragasztóval ellátott, felül mágnes
méretek 460 x 350 x 190 mm (B x H x T)

Leírás

Az "Amarra" asztali plakátállvány meggyőzi használóit egyszerűen elegáns formájával és hosszú élettartamával. Magas színvonalú kialakítása és könnyű használata nélkülözhetetlenné teszi bármely üzletágban. Lehetséges felhasználási területek pl.- a hotelek recepciói, orvosi praxisok fogadóterülete, bankok vagy éttermek várakozási területei. Asztalokra vagy pultokra helyezve az "Amarra" asztali állvány rögtön szembeötlő, ezért ideális változó napi ajánlatok vagy akciók bemutatására.

A teljesen fémből készült állvány 3 részből áll, és az egyszerűen összeszerelhető. Egyszerűen helyezze be a támasztékot a lemez erre kialakított hátsó részébe, feszítse be a dróthuzalt és az asztali állvány használatra kész!
A reklámbetét cseréje nagyon egyszerű, a fedél elülső kinyitása révén. A fólia a fémlap felső részén a hozzá rögzített mágnesszalaggal, az alsó részen pedig ragasztócsík segítségével könnyen beilleszthető és igazítható. A plakátok védelme érdekében a védőfóliák tükröződésmentes, UV-stabil anyagból készülnek. Az UV-stabilizáció megakadályozza a plakátok elhalványulását, a tükröződésmentes bevonat sokkal jobb olvashatóságot biztosít fényvisszaverődések nélkül, még napfényben is.

Az "Amarra" asztali állvány porlakk bevonása standard RAL színekben házon belüli gyártásának köszönhetően már 1 darabtól is lehetséges - örömmel elkészítjük az Ön egyedi ajánlatát.

Ügyfelek akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is megvásárolták

több...
Menü bezárása

Mutassa a termékeket

Figyelmeztetés!

Sajnáljuk, az Ön aktuális böngészője nem támogatott

VKF Renzel Magyarország Kft
Felfelé