obst-und-gemueseregal-neu

Természetes árubemutás


zöldségeknek és gyümölcsöknek

Sokoldalú zöldség- és gyümölcsbemutatás

Zöldség - és gyümölcspolcaink strapabíró ABS felületből és robosztus fémállványból állnak. Zöldség - és gyümölcsasztalaink 4 görgővel - melyből 2 rögzíthető -  igazán mobilak. Tökéletes átláthatóságot és a termékek optimális elérhetőségét biztosítja a 4 fokozatban állítható pozíció. Ezáltal a zöldségek és gyümölcsök a megfelelő szögben látszanak. Méretek: 1.230 x 840 x 900 mm (Szé x Ma x Mé).
naturbelassen

Természetes árubemutatás

a kereskedelemben használatos csomagolóanyagok csökkentésére

obst-gemuese-regal
obst-gemuese-regal-2

Még több lehetőség 2 szinten

Kétszintes zöldséges- és gyümölcsös állványunk még nagyobbb prezentációs felülettel rendelkezik. Az alsó részben billenthető frontrész vagy kihúzható fiók található, amellyel újabb praktikus pakolófelület keletkezik. Használjon különböző kombinációs lehetőségeket az egyes alapmodulok egymással egyedi módon történő összekapcsolásával. Semmi sem szab határt kínálatának bemutatására! Méretek:1.230 x 1.500 x 900 mm (Szé x Ma x Mé).
Gemüsetisch-gross

Egyedi prezentáció a megfelelő tartozékokkal

Az alapmoduljaink ideálisan felszerelhetők széleskörű kiegészítőink széles választékából.Használja struktúrált prezentációjához az állítható rekeszosztókta, vagy a fonott kosarakat, amelyek optimálisak ömlesztett árukhoz.  Különösen alkalmas banán tárolására a 2 fokozatban állítható gyümölcsdisplay. A 4 fokozatban állítható árutartó vagy az 5 fokozatban állítható  hullámállvány a megfelelő pozícióba állítja a termékeket.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


+36 33 200 920
E-Mail írása »

Menü bezárása
Felfelé