Prospektustartó állvány „Quattro-Wing”

Cikkszám: 51.0005.1
Kívánságlistám
Rendelési érték
10.000,00 Ft 35.000,00 Ft 100.000,00 Ft
még 100.000,00 Ft szükséges az ingyenes kiszállításhoz
4.900,00 Ft 3.600,00 Ft Ingyenes szállítás
Szállítási költség
* Minimális nettó rendelési termékösszeg 10.000,00 Ft

Downloads available

Főbb termékjellemzők

Specifikáció

Cikkszám

Leírás

A "Quattro-Wing" prospektusállvány hat prospektusrekesznek kínál helyet, amelyek magassága állítható. A mellékelt, DIN A4-es, magas formátumú rekeszek az állványcső oldalára vannak rögzítve. Az Ön brosúrái vagy szórólapjai három különböző magasságban és az optimális látószögben jelennek meg. Ezenkívül DIN A5 méretű rekeszek és a "Multi" betétkeretünk felső táblája is rendelkezésre áll bővítésként. Ezzel a jellel már messziről felhívja a figyelmet a nyomtatott médiára.

A "Quattro-Wing" modell egy ezüst színű, porszórt acél alapból, az ezüst eloxált alumínium "Quattro" négyszögletes profilból és hat kristálytiszta, DIN A4-es formátumú prospektusrekeszből áll. A rekeszek egyenként 60 mm-es töltési mélységgel rendelkeznek, és a kívánt magasságban vannak rögzítve az állványcsőhöz. A padlós kijelző teljes magassága 1800 mm.

A „Quattro-Wing“ többrekeszes prospektustartó ezüstre eloxált „Quattro” alumínium négyszögprofil zártszelvényből áll, melyre 6 db víztiszta, DIN A4, álló formátumú rekeszt lehet feltenni. A rekeszek akrilüvegből készültek és oldalt, minden esetben a profil két oldalán rögzítendők. A prospektusrekeszek magassága fokozat mentesen állítható és egyenként 60 mm töltési mélységgel rendelkeznek.

Az ezüstszínű, porszórt, fém talplemez (lemez átmérő: 450 mm) biztosítja a szükséges stabilitást. Opcionálisan korona befogadására szolgáló keret is szállítható, lásd a tartozékokat.
Ezt egy integrált rögzítő elemmel egyszerűen csak rá kell erősíteni az alumínium négyszögprofil zártszelvényre. A prospektustartó rekeszek DIN A5 vagy 1/3 A4, álló formátumra való módosítása lehetséges, lásd a tartozékoknál.

A saját gyártás lehetővé teszi, hogy a „Quattro-Wing“ prospektus állvány egyedi méretekben is elérhető legyen!

Tartozék

több...
Menü bezárása
Felfelé