Mobil POS termékbemutató szigetek


Landingpage_Verkaufsdisplay_HU

Innovatív

Mobil display szigeteink sokoldalú és rugalmas megoldást kínálnak gyümölcsök és zöldségek, virágok és fűszernövények, pékáruk, különleges ajánlatok attraktív bemutatására.
 
Termékkínálóink egyszerre mobilak és funkcionálisak, optimális rugalmasságot kínálva vállalkozások és szakemberek számára. 
 
r5702689-01
_MG_5494

Praktikus

A display-szigetek gyorsan összeállíthatók, használaton kívül helytakarékos módon tárolhatók. A praktikusság egy másik kulcsfontosságú előnye ezeknek a szigeteknek. Kis súlyuk és manőverezhetőségük miatt könnyen szállíthatóak egyik helyről a másikra, különösebb felszerelés nélkül. Ideálisak vásárokon vagy kiállításokon rendszeresen részt vevő szakemberek számára.

Rugalmasan adaptálható

A mobil termékbemutató sziget többféleképpen is átalakítható, vásárlóinak a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtva.
Az alkalmazkodóképesség a mobil display-sziget alapvető jellemzője. Különböző módon konfigurálhatók, hogy megfeleljenek a vásárlók egyedi igényeinek. Akár kiállítóteret, akár bemutatóteret szeretne létrehozni, a szigetek tökéletesen igazíthatók elképzeléseihez.
IMG_9592
r5702688-01

Mobil

A termékcsalád mobil kirakati szigetei 4 görgővel felszereltek (2 fékezhető), így 360°-ban könnyedén mozgathatóak. A kirakatszigetek bemutatóteremben bevásárlóközpontban, vásárokon vagy akár szabadtéri kiállításokon, villámgyorsan és rendkívül egyszerűen mozgathatók és felállíthatók, nagyfokú rugalmasságot kínálva azon vállalkozások és szakemberek számára, akik szélesebb közönséget szeretnének elérni és maximalizálni akarják láthatóságukat
Innovatív mobil termékbemutató szigeteink praktikusak, könnyen adaptálhatók. Ideális választás azon vállalkozások és szakemberek számára, akik erős vizuális hatást szeretnének elérni, és maximalizálni szeretnék a lehetőségeiket. Akár termékek népszerűsítésére, akár a közönség tájékoztatására, modern és hatékony megoldást kínálnak.

 
Menü bezárása
Felfelé